Bianca hudvård

Picked by Bianca: 5 favoriter från Clinique

Är du på jakt efter återfuktande produkter inför vintersäsongen? Här visar Bianca upp sina fem hudvårdsfavoriter från Clinique och tipsar hur du använder dem för bästa resultat!

Alexandra

Bianca hudvård

Steg 1: rengöring

Den gör jobbet! Den lämnar huden så ren och jag älskar att den är mild!

Det kan vara lockande att hoppa över rengöringen på morgonen samt kvällen men din hud kommer att tacka dig om du låter bli! Med All About Clean Liquid Facial Soap Mild från Clinique tar du enkelt bort makeup utan att torka ut huden. Rengöringen skummar när den kommer i kontakt med vatten och tar därmed effektivt bort smuts och orenheter som samlats under dagen.

 1. All About Clean Liquid Facial Soap Mild 200 ml

  Clinique

Steg 2: ansiktsvatten

Den tar bort döda hudceller och lämnar huden klar! Jag gör alltid en två-stegsrengöring för att få huden riktigt ren.

Det finns flera anledningar till varför man ska använda ansiktsvatten! Det återställer bland annat din hys normala pH-värde och är en viktig grund för att få ut maximal effekt av efterföljande produkter såsom serum och ansiktskräm.

Clarifying Lotion 2 är milt exfolierande och har utvecklats av Cliniques hudläkare. Det sveper snabbt bort döda hudceller och avslöjar en klar och mjuk hud. Innehåller bland annat hyaluronsyra, glycerin och trehalos som gör exfolieringen behagligare och bevarar hudens naturliga fuktbalans.

Använd en bomullsrondell, svep över ansikte och hals.

 1. Clarifying Lotion 2 200 ml

  Clinique

Steg 3: återfuktare

Min första hudkräm som förändrade min hud från att gå från torr till återfuktad, var från Clinique. Sedan dess har jag alltid älskat varumärket. Den här krämen lämnar huden silkeslen med mycket lyster! Wow, det finns en anledning att det är en bästsäljande produkt.

Kyla, torr luft inomhus och en och annan förkylning. Ett av skälen till att huden känns grå och utan lyster under vintermånaderna är de spår som väder och vind sätter på hyn. Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator håller huden återfuktad i 72 timmar! Detta är Cliniques mest näringsrika formula med aktivt aloe vera-vatten och koffein som sätter igång en kontinuerlig återfuktning.

Tips! Kan används separat, under makeup, på torra fläckar eller som en femminuters-mask.

 1. Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing 30 ml

  Clinique
  211 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Steg 4: ögonkräm

Det här är en bra ögonkräm, den återfuktar för oss som är torra runt ögonen.

En bra investering och mirakelkur för trötta ögon är så klart en ögonkräm! All About Eyes Rich trollar bort mörka ringar, svullnader och fina linjer. Produkten stimulerar det naturliga kollagenet i huden och stärker hudens fuktighetsbarriär. Applicera morgon och kväll under ögonen, över fransarna och vid ögonbrynen.

Tips! Förvara krämen i kylen om du vill ha en mer svalkande effekt.

 1. All About Eyes eye cream - Rich 15 ml

  Clinique

Extra: Nattmask

Denna nattmask är som ett dyrt mysigt täcke mot ansiktet! Ger en extra fuktboost i din hudvårdsrutin.

Att hinna med en storslagen hudvårdsrutin under morgonstressen kan vara svårt. Passa på att mata huden med vitaminer och fukt genom att sova med din ansiktsmask för en djupgående behandling som kickstartar din hud. Moisture Surge Overnight Mask är en ansiktsmask som ger intensiv fukt och skyddar mot fuktförlust under natten. Massera in försiktigt tills den absorberas. Använd varje kväll eller vid behov.

 1. Moisture Surge Overnight Mask 100 ml

  Clinique
Tipsa dina vänner!