La Dolce Vita på flaska. Här är Xerjoff ✨

Utforska Sergio Momos Xerjoff; där äventyrliga resor förvandlas till oförglömliga, italienska lyxdofter.

Italienska nischdofter från Turin

Xerjoff grundades av Sergio Momo och Dominique Salvo i början av 2000-talet, drivet av visionen att förena exklusiva råmaterial, modern teknik och kreativitet. Varje flaska är ett konstverk i sig; en juvel fylld med sällsynta, raffinerade doftkombinationer som framkallar unika minnen och olfaktiska upplevelser. Namnet Xerjoff är en sammanslagning av det brittiska ”Sir” och ”Joff” som Momo kallades av sin mormorsmor.

 1. -20%

  La Capitale 50 ml

  Xerjoff

  Vibe: ”Forntida metropol i modern tappning” Här är La Capitale, en sockerstinn, gyllene korsning av väst och öst. Sensuell, exotisk och varm.

  2159.2 kr 2699 kr Tillfälligt slut

Xerjoff  🧡 La Dolce Vita

Momos passion för äventyr började redan under 1960-talet när Sergio samlade parfymer som souvenirer från sina världsomspännande resor. Över åren växte samlingen, och 2007 tog Momo steget att skapa sina egna dofter. Först ut var Elle och Homme, parfymer som fortfarande finns i sortimentet. Sergios passion för resor och kulturell rikedom symboliseras även i doftlocken som är inspirerade av en egyptisk krona.

Kollektionerna har över åren inspirerats av allt från musik, kometer, ädelstenar, sport och rockmusik. Men Sergio återkommer ofta till La Dolce Vita, eller som vi säger, det ljuva livet och sitt älskade Italien, som även hans fru härstammar från.

 1. -20%

  Accento 100 ml

  Xerjoff

  Vibe: ”Romantik, elegans och stil” Här är fruktiga Accento, där ananas möter jasmin, rosa peppar och patchouli.

Xerjoff idag

Xerjoff har under de senaste året varit en framgångssaga på sociala medier, där en ny yngre publik upptäckt doftskatten. På TikTok (eller ska vi säga ParfymTok) växer intresset för nischparfymer varje dag och hos unga killar är Xerjoff en storfavorit.

Parfymhuset fortsätter att skapa dofter som förför och inspirerar både nybörjare och erfarna parfymkännare. Dofterna är ofta rika, komplexa och med en alldeles unik signatur. Under hösten är det nya spännande samarbeten och projekt på gång. En efterlängtad kollektion med den ikoniska duon Duran Duran släpps med lansering på Madison Square Garden i New York. För Sergio Momo och sitt ikoniska Xerjoff handlar det inte bara om att skapa dofter, men att låta ljuva minnen och äventyr få nytt, evigt liv.

 1. -20%

  Alexandria Ii 50 ml

  Xerjoff

  Vibe ”Intriger, drömmar och måndans” Här är Alexandria II, en elegant doft där kanel, ros, vanilj och oud möts i en aromatisk explosion.

  2988 kr 3735 kr Lägg i varukorgen
Tipsa dina vänner!