Julklappstips

Julklappstips för honom

Ta hand om pappa, pojkvän, eller vän med en extra vårdande present. Dyk ned bland spännande hudvård för honom och ge samtidigt bort en ny rutin som skyddar huden under det kalla vinterhalvåret.

Alexandra

Julklappstips

Gå in på rätt nivå

Oavsett om du köper en present till pappa, pojkvän eller vän så kan det vara bra att utgå från hans rutiner. Köper du till en nybörjare eller en väl invigt bland produkthyllorna? För nybörjaren är det klassiska 2 i 1-formatet en vinnare som inte bara sparar tid utan också med små steg låter den nya rutinen flytta in.

För produktälskaren kan du kombinera en befintlig serie som redan finns i badrumsskåpet med några extra nivåhöjare som serum, ögoncréme eller vårdande nattcréme. Här hittar du alla ansiktscremer.

Matcha

Ta en smygtitt i badrumsskåpet. Vilka parfymer, dofter och övriga produkter gömmer sig där inne? På så sätt får du en bra uppfattning och förslag på lämpliga hudvårdsprodukter att matcha upp med.

Prova på med ett kit

Alla älskar kit! Det ultimata sättet att låta någon lära känna ett nytt märke eller en specifik produkt är att ge bort ett present-kit. Att få en serie av produkter låter inte bara pappa, pojkvän eller vän skaka hand med nya favoriter, utan ger också möjligheten att se de underverk som ett komplett set av produkter kan skapa för huden.

Här hittar du alla produkter för män.

Läs också
3 tips: välj rätt parfym för honom
För honom – hitta rätt parfym för olika tillfällen

Presenttips

Men Expert Hydra Energetic

L'Oréal Paris

En after shave och fuktcreme i ett.

Läs mer

Hydration Grooming

Clarins

Ett exklusivt giftset med hudvård från Clarins.

Läs mer

The One For Men

Dolce & Gabbana

En kryddig orientalisk doft med tillhörande after shave.

Läs mer

Letar du efter fler presenttips? Här hittar du julklappar till:
Mamma
Pappa
Flickvännen
Pojkvännen
Syrran
Brorsan
Mormor och farmor
Morfar och farfar

Tipsa dina vänner!