Nordicfeels julkalender 2021 – det här kan du förvänta dig

Räkna ner till julafton tillsammans med oss och lys upp i mörkret med årets lyxigaste julkalender. Nyfiken på att veta mer om innehållet? Följ med på en sneakpeak!

Sanna

Förgyll adventstiden med vår skönhetskalender! Bakom 24 spännande luckor gömmer sig hudvård, doft, makeup och hårvård från välkända varumärken såsom Xlash, Dermaceutic, Löwengrip, Clarins och ALLÉL. Kalendern är värd hela 4625 kr, men blir din för endast 1399 kr.

Medik8 Micellar Mousse

Medik8 används och älskas av såväl nybörjare som inbitna beautyjunkies. Varumärket erbjuder produkter fullproppade med vitaminer och aktiva ingredienser. I kalendern har vi tagit med Micellar Mousse som återfuktar och rengör din hud på djupet. Moussen har en krämig formula och innehåller micellärt vatten som tar bort alla typer av smuts och orenheter utan att torka ut huden.

 1. Micellar Mousse 150 ml

  Medik8

Clinique High Impact Mascara (Fullsize)

I kalendern hittar du även en av Clarins mest populära mascaror. High Impact ger dig intensiv volym och längd utan att tynga ner dina fransar. Formulan är anpassad för att passa även dig som är känslig, bär linser eller har allergier. En supermascara helt enkelt!

 1. High Impact Mascara 7 ml

  Clinique

Wella Luxe Oil (Fullsize)

Förvandla ditt hår med Wella’s Luxe Oil. Det här är en av våra mest och högst recenserade produkter och självklart vill vi ge dig möjligheten att upptäcka skillnaden du med! Håroljan tränger in i håret och skyddar keratinet vilket ger dig glansigt, mjukt och välmående hår.

 1. System Professional 30 ml

  Wella Professionals

Löwengrip Instant Glow Mask (Fullsize)

Under trötta vintermorgnar kan det behövas en extra boost, och det är precis vad Löwengrip’s Instant Glow Mask ger dig. På bara några minuter får din hud fyllighet och fukt samtidigt som hudtonen jämnas ut. Resultat? En strålande hy med massor av hälsosam lyster! Ansiktsmasken passar alla hudtyper, även dig som är känslig.

Dermaceutic Light Ceutic

Dermaceutic är utvecklat av biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla hudproblem som tecken på åldrande, hyperpigmentering och orenheter. Helt enkelt hudvård som går att lita på och som ger resultat! I en kalenderlucka gömmer sig Ceutic Light – en mild peeling med glykolsyra som motverkar pigmentering och verkar anti-inflammatoriskt.

 1. Light Ceutic Lightening Cream 40 ml

  Dermaceutic

Allél Serum (Fullsize)

ALLÉL erbjuder DNA-baserad hudvård som är framtagen av hudläkare under hela 10 års tid. Rutinen är simpel och bevisar att det inte krävs massvis utav produkter för att uppnå kraftfulla, bestående resultat. I en av våra skönhetsluckor finner du deras lyxiga serum som återfuktar, ger lyster och verkar anti-ageing. Kanske blir det en ny hudvårdsfavorit hos dig?

 1. X-serie Facial Serum 30 ml

  Allél
  849 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!