Algarve restips

Värdefulla tips inför hälsoresan till Algarve

Ta en paus från allt vad storstadsstress heter och fly till Algarves västkust där naturen får bestämma takten. Vad passar bättre på en hälsoboostad surfretreat än vegansk hårvård och blush som funkar lika bra på läpparna som på ögonlock och kindben.

Nordicfeel Lifestyle

Algarve restips

Ekologiskt och naturnära i Aljezur

På den ekologiska yoga- och surf-campen Tipi Valley sover man i tipitält bland lundar av korkekar. Alla måltider, surfing och yoga ingår i priset och maten är i stor utsträckning ekologisk och vegetarisk.

Bor man på ett ekologiskt surfcamp vill man i största möjliga mån såklart välja ekologiska och veganska skönhetsprodukter. hos oss hittar du lätt alla ekologiska produkter under fliken ”Sustainable Beauty

Lyxa till det i pittoreska Sagres

Följ kusten söderut mot Sagres på Portugals sydvästra spets. Den före detta fiskebyn omgärdas av fantastiska stränder och här finns ett torg med barer och restauranger. Hotellet Memmo Baleeira är ett alternativ för den som söker ett exklusivare och barnvänligt boende. De erbjuder också surfklasser.

Solen är obarmhärtig mot surfaren så bra solskydd är ett måste. Sun Lotion SPF 20 från Maria Åkerberg är en naturlig solcreme där man kombinerar vårdande jojobaolja, karotin, kokosolja och titandioxid för att skydda huden mot skadliga UVA- och UVB-strålar.

Paus från hälsolivet i Lagos

Vill du ta en paus från surfcampen ligger den historiska turiststaden Lagos bara 20 minuter bort med bil. Restaurangen Ol’ Bastard’s är mästare på fish and chips och romdrinkar.

Rekommenderade produkter:

Head & Hair Heal 100ml

Maria Nila
Läs mer

Sun Lotion SPF 20

Maria Åkeberg
Läs mer

Beautifully Bare Blush

e.l.f.
Läs mer
Tipsa dina vänner!