Topplista dagkrämer 2019

Fresh Fitness – därför ska du inte träna med makeup

Vi vet, det kan vara svårt att gå runt helt naken på gymmet. Alltså bokstavligt talat. Men att gå runt helt utan makeup kan ibland kännas likadant. Men varför ska vi inte träna med makeup?

Nordicfeel Lifestyle

Topplista dagkrämer 2019

Din hud behöver andas

När du blir varm svettas du och dina porer öppnas upp. Smuts och orenheter från makeup kan därför täppa till och blockera dina porer vilket kan leda till onödiga pormaskar och finnar. Rengör därför din hy från foundation innan träning, så får din hud en chans att andas.

Fria radikaler frigörs

Låter ju oerhört komplicerat. Men låt oss säga så här. Om du lägger på ett serum fullt av antioxidanter, efter att du har rengjort din hy innan träning, så hjälper antioxidanterna till att göra bra saker av de annars skadliga fria radikaler som faktiskt uppkommer när du tränar.

Rengör även efter

Lika viktigt som det är att rengöra din hy innan träning, är det att rengöra den efter då dina porer är som mest vidgade. Se till att göra rengöringsrutinen så snart som möjligt efter ditt träningspass, innan din hud hinner bli kall och porerna sluter sig.

Psst! Har du svårt att helt skippa underlaget? Hoppa över de mest täckande alternativen och satsa istället på en tunn, oljefri färgad dagcreme när du tränar.

Tinted Moisturizer

The Balm

Lätt färgad dagcreme som återfuktar och jämnar ut din hud.

Läs mer

Cleansing Wipes

NordicFeel Beauty Needs

Ansiktsservetter som är perfekt att ha med sig i träningsväskan!

Läs mer

Clean & Calm

Löwengrip Care & Color

Lätt löddrande tvålfrigel med lugnande och rengörande ingredienser.

Läs mer
Tipsa dina vänner!