Spana in Biancas favoriter och ta hand om ditt hösthår

Vill du få samma snygga hårsvall som Bianca Ingrosso? Då ska du definitivt spana in hennes senaste favoriter som består av återfuktande hårvård och högkvalitativa stylingverktyg som får dig att stråla!

Sanna

Hemligheten bakom ett välmående och glänsande hår stavas Nioxin, Björk, Sebastian och ghd. Här går vi igenom Biancas senaste hårfavoriter!

Loyalty Kit System 5

Nioxin är ett av Biancas favoritmärken – och vi förstår varför! Börja din rutin med deras behandling Loyalty Kit System 5 innehållande en cleanser, en lätt balsamprodukt och en leave-in behandling för hårbotten. Produkterna är speciellt framtagna för dig med behandlat hår och hjälper till att motverka håravfall, återställa fuktbalansen och stärka hårets motståndskraft.

 1. Loyalty Kit System 5 700 ml

  Nioxin

Sebastian No.Breaker

Efter tvätt är det dags för Sebastian’s härliga leave-in-spray som förebygger och reparerar skadade hårceller och kluvna hårtoppar.

 1. No.Breaker Hybrid 100 ml

  Sebastian Professional

Nioxin Diaboost

Vill du få längre, fylligare och tjockare hår? Då ska du addera Nioxin’s Thickening Treatment till din hårvårdsrutin. Applicera i fuktigt eller torrt hår vid hårets rötter och täck hela hårbotten. Det effektiva komplexet tränger in i håret och gör dina hårstrån tjockare och boostar hårväxt.

 

 1. Diaboost 100 ml

  Nioxin

Björk Skydda

Det viktigaste steget av dem alla – skydda ditt hår! Bianca använder sig av Björk’s heat protection, en krämspray som skyddar, ger glans och gör ditt hår mjukare som aldrig förr. Björk är dessutom 100% vegansk och fri från parabener och sulfater.

 1. SKYDDA 150 ml

  Björk

ghd Helios Hairdryer

Revolutionera din styling med ghd’s hårfön Helios! Med en elegant design och innovativa metoder gör den håret lent, glansigt och torrt på bara några minuter.

 1. Helios™ Professional Hairdryers

  ghd

ghd Unplugged Straightener

Efter föning är det dags för styling och här använder Bianca nyheten Unplugged Straightener, ghd’s första trådlösa plattång. Plattorna glider lätt genom håret utan att skada, och är formade för att kunna ge dig mjuka, fina lockar eller perfekt platt hår.

 

 1. Unplugged Straightener Cordless Styler

  ghd

Sebastian Dark Oil

Ge struktur och glans till ditt hår med Sebastians’s Dark oil som vårdar på djupet. Applicera i längderna och upplev hur ditt hår blir skinande och välmående. Psst! Den doftar himmelskt.

 1. Dark Oil 30 ml

  Sebastian Professional
Tipsa dina vänner!