Smuuti Skin: Den koreanska skönhetspärlan

Smuuti Skin, känt från TikTok, erbjuder högklassig och prisvärd koreansk hudvård som passar alla hudtyper. Produkterna är veganska, ej testade på djur, och gör din hudvårdsrutin enkel och uppfriskande.

Nordicfeel Lifestyle

De djurfria och 100 % veganska produkterna från det finska märket Smuuti Skin är uppiggande och framför allt effektiva. Produkterna kombinerar kvalitet och innovation med ett rimligt pris. Fokus för produkterna är att göra huden återfuktad, pigg och frisk.

Nyckelingredienserna i Watermelon Dew-produkter är hyaluronsyra och vattenmelonextrakt, medan Kiwi Clear-produkter innehåller kiwiextrakt, fruktsyrakomplex och AHA-, BHA- och PHA-syror.

Kiwi Clear

 

 1. Kiwi Clear Serum 30 ml

  Smuuti Skin

  Ett mjölkaktigt serum för allomfattande, men skonsam exfoliering. Med detta serum kan du få alla exfolieringsfördelar. Serumet innehåller Kiwi-extrakt, ett fruktsyrakomplex samt AHA-, BHA- och PHA-syror. Hjälper till med orenheter, lugnar inflammationer, exfolierar döda hudceller samt återfuktar, ljusar upp och mjukar upp huden.

 2. Kiwi Clear Gel Cleanser 150 ml

  Smuuti Skin

  En skonsam rengöringsgel tvättar bort smuts och lätt makeup samtidigt som den bevarar hudens barriär med ett lågt pH och skonsamma ytaktiva ämnen. Kiwiextrakt och BHA hjälper till att rensa porerna samt gör huden ljusare och jämnar ut. Gelstrukturen skummar milt och sköljs lätt av.

Watermelon Dew

 1. Watermelon Dew Serum 30 ml

  Smuuti Skin

  Smuuti Skin Watermelon Dew Serum är ett fuktboostande serum som återuppliver trött och torr hud. Serumet innehåller hyaluronsyra i tre olika molekylstorlekar, vilket hjälper den fuktbindande ingrediensen att penetrera djupare ner i huden. Niacinamid (vitamin B3) har en uppljusande och slätande effekt som förstärker hudens lipidlager, vilket agerar som hudens naturliga barriär mot externa stressfaktorer. Därmed förebygger niacinamid täppta porer och akneärr.

 2. Watermelon Dew Sorbet Balm 100 ml

  Smuuti Skin

  Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm är ett kraftfullt rengöringsbalsam som avlägsnar vattenresistent smink, orenheter och spår av föroreningar utan att torka huden. Balsamet är formulerad med återfuktande hyaluronsyra och vattenmelonextrakt som hjälper upprätthålla en optimal fuktbalans. Balsamet också fuktgivande glycerin och närande sheasmör. Den mjuka, sorbetliknande texturen smälter omedelbart till en olja som löser upp orenheter och smink. Rengöringsbalsamet är lätt att skölja av utan rester. Utan ingredienser av animaliskt ursprung, oparfymerad. Passar alla hudtyper.

Du hittar hela det mycket populära utbudet här. Skäm bort din hud med koreanska hudvård av hög kvalitet utan att tömma plånboken!

Tipsa dina vänner!