Studenten 2018

Skönhetsprodukterna som gör dig redo för studenten

Det börjar bli dags att göra sig i ordning inför studenten, en av de roligaste dagarna i livet! Här är en checklista med saker som kan vara bra att ha inför den stora dagen så att du kan se superfräsch ut från champangefrukosten till midnatt!

Anna-Sara

Studenten 2018

Studenten

Ska du eller någon du känner ta studenten i år? Perfekt! Det har aldrig varit lättare att hålla sig fräsch – speciellt med den här listan med saker vi önskar att vi hade haft när vi tog studenten. Och ska du inte ta studenten fungerar det här för vilken viktig dag som helst där du behöver vara tipptopp från morgon till kväll.

Läs också:
Steg för steg: perfekt bas från grunden
Bäst i test: Brun utan sol
Sommarens hetaste parfym

Fräsch hela dagen

 1. Daisy 50 ml

  Marc Jacobs

  En riktigt fin doft håller dig fräsch hela dagen. Daisy EdT är perfekt för studenten - en strålande, blommig doft du kommer komma ihåg att du bar på studenten hela livet!

 2. Masterpiece Waterproof Mascara

  Max Factor

  Vattenfast mascara är ett måste. Om det skulle vara så att du varken gråter eller svettas kommer det att regna. Det är bara så det är.

 3. Dry Shampoo 100 ml

  Maria Nila

  Mössan döljer mycket men inte allt. Är du igång hela dagen kan det kännas skönt med lite torrschampo mellan studentmottagning och fest.

 4. Fix' Make-Up 50 ml

  Clarins

  Fixera ditt smink med en settingspray!

  308 kr Tillfälligt slut
 5. Luminous Hairspray 330 ml

  Moroccanoil

  Hårspray håller frisyren på plats hela dagen. Den här ska inte klibba och den ska lämna håret lika mjukt som innan.

Tipsa dina vänner!