Festival

3 tips för en festivalsommar i Göteborg

Torrschampo, cleaning wipes och regnjacka samsas med färgstark ögonskugga i den festivalsmartas ryggsäck när tåget mot Håkan lämnar perrongen.

Nordicfeel Lifestyle

Festival

Håkan och WOW

Medelhavet i all ära, men det är något alldeles speciellt med vår svenska sommar. Västkusten lockar med släta klippor och salta bad medan Göteborg i vanlig ordning erbjuder några av landets populäraste musikfester. 28–29 juli är Göteborgssonen Håkan Hellström tillbaka på Ullevi och den 10–12 augusti förvandlas hela staden till en kuliss för Way Out West.

En supertrend just nu är 90- talet, ingen doft är väl så förknippad med det årtiondet som CK One. Och för guds skull – åk inte på festival utan att packa ned torrschampot.

Drinkar på taket

Sugen på en drink i solen? Hotel & Ristorante Bellora öppnade förra sommaren sin sköna takterrass mitt på Avenyn. Hotellet har även flera prisvärda paketpriser och erbjudanden för den som vill övernatta.

Färgstark och lekfull makeup är en av vårens och sommarens största trender. Blått, gult, rosa och glitter – inget är för vågat i en lyckad look i stan.

Shopping på magasinsgatan

När du ändå är i stan, passa på att sväng förbi Magasinsgatan, ta en fika på Da Matteo, kika in på Grandpa och besök Sveriges bästa inredningsbutik, Artilleriet.

Läs också Snygg lyster med Cindy Lou-ManizerHitta alla festivaler i sommar

Rekommenderade produkter:

Ck One

Calvin Klein
Läs mer

Drynamic

Sebastian
Läs mer

Acid Brights

Makeup Revolution
Läs mer
Tipsa dina vänner!