Inredning skönhetsprodukter

Så inreder du med skönhetsprodukter

Det är tydligt att hudvårds- och skönhetsprodukter inte längre enbart hör hemma i badrumsskåpet. I år har de fått ben, vandrat vidare och slagit sig till ro i flera av hemmets olika hörn. Här visar vi hur du inreder olika rum i hemmet.

Alexandra

Inredning skönhetsprodukter

 Badrummet

Det sägs att man lär känna en människa bäst genom att scanna igenom dennes bokhylla för att se vilken litteratur som gömmer sig där. Och visst stämmer det. Men det finns ett ställe som, om möjligt, känns än mer personligt och avslöjande. För i ärlighetens namn, har vi inte alla gläntat på dörren till någons badrumsskåp? En plats som både känns hemlig och helig på samma gång.

Alla har vi våra egna rutiner och hudvårdsfavoriter. En hudvårdsrutin kan till exempel bestå av allt ifrån en tvåstegsprocedur innehållande ansiktstvätt och creme till en fullkomligt helig ritual i åtta steg med lotions, syror, serum, peelingar, masker och ännu mer cremer.

White Tea

Elizabeth Arden
Läs mer

Neroli Freshener

Maria Åkerberg
Läs mer

Hydra Floral

Decléor
Läs mer

Arbetsrummet

Vid skrivbordsplatsen bör det finnas produkter som agerar stöttepelare och glädjespridare under hela dagen, som ett nagellack, läppbalsam, handcreme och framförallt en fuktspray som motverkar den torrhet man lätt får av att sitta framför en dator hela dagen.

En fuktspray är även en perfekt beauty boost om inte makeupen hinner bättras på. Den ger ett fantastiskt glow och en snyggt utvilad look – helt enkelt en snabb quick fix för att bli ditt allra bästa jag.

Chloé

Chloé
Läs mer

Finishing Spray

Maria Nila
Läs mer

Eight Hour Miracle Hydrating Mist

Elizabeth Arden
Läs mer

Vardagsrummet

Ett doftljus är ett måste för den rätta stämningen. Ställ det med fördel på soffbordet så att den personliga doften kan insupas i små doftmoln under filmkvällen.

För personlighet och identitet är ett måste idag och där är doft en avgörande och viktig inredningsdetalj som sätter en tydlig prägel på ett hem. Alla älskar väl ett hem som doftar personligt och fantastiskt i varje rum – och framförallt skapar det en stämning som inte är mätbar med varken en fin möbel eller en vacker blombukett.

Välj därför inte enbart doftljus efter doften utan även för dess förpackning. Och låt doften i symfoni med dess hölje bli en vackert väldoftande del av inredningen. Låt jakten på hemmets personliga doftnoter börja nu.

Lichen & Vetiver

Voluspa
Läs mer

Anise Patchouli

Compagnie de Provence
Läs mer

Pot Gloss

FACE Stockholm
Läs mer

Sovrummet

Det förr så hemliga badrumsskåpet har fått konkurrens av andra rum i hemmet och i allt större utsträckning vill vi att våra skönhetsskatter ska finnas tillgängliga under dygnets alla timmar. Just kanske där vi behöver dem som allra mest.

En rumsdoft kan addera ett lugn och en fräschör till ett rum men även en fotcreme/handcreme och ett läppbalsam fyller sina syften i sovrummet. På NordicFeel hittar du massor av skönhetsprodukter att inreda ditt hem med.

Fresh Laundry

Clean
Läs mer

Lime And Spruce

John Masters Organics
Läs mer

Girl Of Now

Elie Saab
Läs mer

3 inredningstips

Hetaste inredningsdetaljen just nu

Roströda och rosa nyanser har varit tongivande ett tag nu, men det finns egentligen inga regler när det kommer till just färg. Vill man dock satsa på en specifik kulör så kan det vara smart att även väva in naturmaterial som sten, trä eller metall som binder ihop inredningen och som skapar ett harmoniskt lugn i allt det färgglada.

Skönhetsprodukter som inredningsdetalj

Man kan säga att skönhetsprodukter just nu är synonyma med andra ätbara produkter som vi väljer att ha framme på köksbänken, som fin olja eller vackra örter. De förskönar inredningen och ger den både personlighet och karaktär.

Quick fix i hemmet

Basen i ett hem är viktig för att enkelt kunna förändra och förnya inredningen. Med en bra bas, precis som med makeup, kan du enkelt få till en uppdaterad stil genom att enbart byta ut kuddar, gardiner, vaser och ljusstakar – små stilgrepp som kan förändra helhetskänslan i ett rum.

Läs också

Hårvård 101 – allt du borde göra i 6 enkla steg

Tipsa dina vänner!