Inred med makeup

Skapa lyxkänsla med skönhetsprodukter

Organisera dina produkter och få till en lyxig känsla! Vi ger dig tipsen som sparar tid tillsammans med nya lekfulla sätt som förvandlar dina favoritprodukter till snygga inredningsdetaljer.

Alexandra

Inred med makeup

Organisera dina favoriter

Se över ditt badrumsskåp och organisera dina produkter efter användning för att minimera stress. Placera dina dagliga makeup-favoriter längst fram och produkterna du använder mer sällan eller till fest längre bak eller i en separat sminkväska.

Beauty to go

Vilka produkter hör hemma i badrumsskåpet och vilka får följa med i väskan? Skapa ett makeup-schema som håller hela dagen och gör dig redo för spontana planer. I regel lägger vi en bas med kräm och foundation på morgonen, medan concealer, läppstift, lipgloss och puder är produkter som gärna får följa med i väskan.

Tips: En settingspray fixerar din makeup men kan också följa med i väskan och appliceras under dagen för extra fukt och lyster.

Investera i flera

Vilka är produkterna du inte vill vara utan? Köp fler exemplar av favoriterna du använder dagligen, som concealer, eyeliner, läppstift eller settingspray. Med en till hemmet och en till väskan eller kontoret riskerar du aldrig att vara utan dina favoriter när du som mest behöver dem.

Makeup som inredningsdetalj

En naturlig plats för att förvara våra skönhetsfavoriter är badrummet. Men visste du att både värme, fukt och direkt solljus är små bovar som både förkortar hållbarheten och gynnar tillväxten av bakterier. Hitta en lagom ljus och sval plats, som sovrummet och låt dina beautyfavoriter bli en lyxig del av inredningen. Lägg snygga läppstift i en skål eller placera parfymer, serum och ansiktsoljor på ett vackert fat eller en dekorativ bricka.

Här kan du läsa mer om hur du inreder med dina skönhetsprodukter.

Läs också Guide: Hitta din parfymstil

Tips på inredningsvänliga produkter

 1. Reserve Warm Cotton Reserve Blend 50 ml

  Clean

  Doft av renhet, värme och trygghet.

 2. Golden Milk

  WoodWick

  Ett doftljus med träveke, som sprakar precis som en levande brasa.

  369 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 3. Northern Dawn Hand Soap 490 ml

  Meraki

  Låt handtvålen bli en dekorativ detalj i badrummet, köket eller tvättstugan.

 4. Scandinavian Garden Diffuser 120 ml

  Meraki

  Doftspridaren består av 7 pinnar som ger en mild och sinnlig doft av Scandinavian Garden.

Tipsa dina vänner!