Powerparfymer

Parfymer som doftar power

Det är inte lätt att vara kvinna och en parfym löser inte det, men den kan ge rätt utstrålning och ge dig lite självförtroende på köpet! Här är 5 grymma tips på parfymer som verkligen doftar power.

Anna-Sara

Powerparfymer

Powerparfymer

Scandal

Scandal av Jean Paul Gaultier är för den feminina rebellen. Den skapades för att bryta alla klichéer och regler utan att förlora elegansen. Söt och kaxig med honung, patchouli, blodapelsin och gardenia.

Perfekt för: Dig som inte är rädd för att vara sexig och vill dofta femme power.

Good girl

Låt dig inte luras av namnet Good girl från Carolina Hererra leker med mer it’s so good to be bad. Förutom en badass klacksko som flaska är det en mäktig och självständig doft med vita blommor, tonkabönor och kakao.

Perfekt för: Dig som vill vara feminin men att andra ska veta att du inte är någon att mess with.

Angel Muse

Angel Muse är en unik parfym. Den blandar hasselnötskräm (!) med grapefrukt och rosépeppar. Den är som gjord för dig som vill stå ut och inte har någonting emot att ta för dig.

Perfekt för: Dig som inte är så förtjust i söta dofter och vill ha en unik doft som inger förtroende.

Killer Queen

Kan vi ta ett ögonblick att uppskatta namnet på den här doften? Killer Queen av Katy Perry är en tuff doft inspirerad av en kraftfull kvinna. Med bäriga plommonnoter, jasmin och pralin blir det en perfekt blandning.

Perfekt för: Dig som vill ha lite power och gillar bäriga dofter!

Obsessed Intense For Women

Calvin Klein har unisex-dofter, och många lätta fräscha dofter. Obsessed blev en hit och Obsessed Intense är mer androgyn doft som lever i gränslandet mellan manligt och kvinnligt.  Med citrus, vit lavendel och kryddiga noter kommer du att dofta av självförtroende!

Perfekt för: Dig som inte vill ha en typisk feminin doft, utan en som leker med gränserna mellan manligt och kvinnligt.

Parfymer som doftar power

  1. 1

    Scandal 30 ml

    Jean Paul Gaultier
  2. 2

    Good Girl 50 ml

    Carolina Herrera
Tipsa dina vänner!