Nyhet från Dermalogica – Barriärstärkande ceramider för känslig hud!

Stabilizing Repair Cream hjälper till att lindra och stärka känslig hud på så lite som en vecka! Se före- och efterbilder och läs mer om nyheten här.

Nordicfeel Lifestyle

Kämpar du med känslig hud, rodnad eller irritation? Dermalogicas nya mjukgörare Stabilizing Repair Cream kan vara den perfekta produkten för att hjälpa dig hantera dessa hudproblem. Denna fuktkräm återställer skadad hudbarriär genom att stimulera hudens egen produktion av ceramider. Krämen innehåller lugnande aktiva ämnen som lindrar vid kontakt med din hud och stärker huden långsiktigt, eftersom den bygger upp och hjälper huden att bli mer motståndskraftig.

Detta är en fuktkräm för alla som har känslig eller ömtålig hud som har nära till rodnad, torrhet och irritation. Det är en rik sammansättning som smälter in i huden för att omedelbart lindra irritation och barriärproblem. Den kan användas som en del av din morgon och/eller kvällsrutin.

  1. Stabilizing Repair Cream 50 ml

    Dermalogica

    Dermalogica Stabilizing Repair Cream – barriärstärkande ceramider för känslig hud.

Nyckelingredienser:

Formulan innehåller ett patentskyddat Ceramidkomplex som stimulerar produktionen av hudegna lipider, stärker hudbarriären och kapslar in fukt för att motverka känslighet. Cica (tigergräs) lugnar och hamronierar hudens fuktnivå medan fermenterade mjölksyrebakterier hjälper huden att behålla fukt. Uppståndelseväxt återfuktar och stärker hudens barriär. Tasmansk bergspeppar lugnar huden och hjälper till att minska uppkomsten av rodnad. Rotextrakt från Boerhavia Diffusa lugnar och lindrar.

Användning:

Aktivera Stabilizing Repair Cream genom att gnugga den lätt mellan dina händer innan du stryker ut den över ansikte och hals. Använd morgon och/eller kväll efter rengöring, ansiktsvatten och lämpligt serum. På morgonen, låt Stabilizing Repair Cream absorberas in i huden någon minut innan du applicerar en produkt med UV-ljusskydd.

Tipsa dina vänner!