Toscana restips

3 saker du måste göra i Toscana

Väldoftande cypresser, solmogna citroner, silvergröna dalar och lokalproducerade viner. Något mer njutningsfullt än en helg bland vingårdarna under Toscanas sol är svårt att tänka sig. Packa en sval outfit, ta stråhatten under armen och lev livet som på film för en helg.

Nordicfeel Lifestyle

Toscana restips

Bland kullar och olivundar

I Toscanas Greve in Chianti ligger den svenska vingården Terreno. Här bor du vackert så det förslår mitt i det omtalade Chianti Classico- distriktet med närhet till allt som det goda italienska livet har att erbjuda.

Ett djuprött läppstift och en mustig doft kommer väl till pass när det vankas middag under olivträden.

Romantik och rustik i Florens

Ta en kvällstur till ljuvliga Florens och boka bord på Il Santo Bevitore. I en rustik matsal med rejäla bord i mörkt trä serveras toscansk mat med modern twist.

Nagellack och mörka läppar ger alltid semesterlooken en elegant touch. Essies brungrå nyans Mink Muffs kommer att bli en favorit i sommar.

Roadtrip i en Fiat 500

Historiska San Gimignano, vackra lilla Pienza eller den kända vinstaden Montepulciano. Här kryllar det av gedigna byar med små butiker som bjuder på lokalt hantverk och toscanska delikatesser. Hyr en Fiat 500 och åk dit hjulen bär er.

Läs också 10 härliga sommarparfymer för henne

Rekommenderade produkter:

Si Intense

Giorgio Armani
Läs mer

Color Statement Lipstick

Milani
Läs mer

Mink Muffs

Essie
Läs mer
Tipsa dina vänner!