Nageltrender 2017 soft pink

3 heta nageltrender i sommar

Komplettera din sommarlook med snygga naglar. Soft Pink, Red Glamour eller varför inte Retro Glam? Vi på NordicFeel listar de hetaste nagellacksfärgerna just nu.

Nordicfeel Lifestyle

Nageltrender 2017 soft pink

Soft Pink

Ljusa toner i rosa känns alltid fräscht för våren och sommaren. I år ska naglarna dessutom glänsa och får gärna gå i toner som mjuk persika, kall rosa eller ljus mullvad. Tänka på att ljust nagellack avslöjar mer av din nagelvård, så glöm inte att klippa, fila och ge dina naglar rikligt med näring.

7 Day Hybrid Polish

Depend
Läs mer

Wonder Nail

IsaDora
Läs mer

Wonder Nail

IsaDora
Läs mer

Red Glamour

Klarröda naglar eller somriga i stark korall? Röda naglar ger en känsla av glamour och förförisk sensualitet. Satsa på klara, glossiga färger som vågar ta för sig och matcha gärna naglarna på dina fötter med samma färg. Starka färger kan missfärga naglarna, så grunda med en transparent base coat.

Color Show Nail Polish

Maybelline
Läs mer

Nail Polish

Essie
Läs mer

7 Day Hybrid Polish

Depend
Läs mer

Retro Glam

För dig som vågar lite extra – satsa på säsongens hetaste trender orange, glossig turkos eller glänsande brunt. Skapa en touch av retro som är helt rätt just nu. Låt gärna formen på nageln vara rundad och oval – och använd en top coat för att få till den där extra snygga glansen.

Här hittar du alla nagellack.

Läs också 10 saker du inte visste om ditt hår

Mini Nail Polish

Depend
Läs mer

60Sec Nail Polish

Rimmel
Läs mer

Nail Lacquer

OPI
Läs mer
Tipsa dina vänner!