4 heta nageltrender hösten 2017

Fixa höstens stilsäkraste naglar med hjälp av vår trendspaning! Här finns allt från höstens högaktuella färger till naglarna som inte målas för att vara diskreta om vi säger så.

Anna-Sara

Statementnaglar

På catwalken har vi sett händer där bara en nagel är målad, hälften av naglarna är i en färg och den andra i en helt annan, stora symboler, ikoner och stora stjärnor. Gå all in med kreativiteten, det finns inga gränser om du vill ha trendiga naglar i höst.

Gör tipparna till festens mittpunkt

Måla dem i en stark färg, måla en halvmåne, gör en fransk manikyr fast v-formad (och i färg!), eller överdriv den franska manikyren och dra den över halva nageln. Lek med tipparna!

It’s all about the details, baby

Alla små detaljer är trendiga. Vill du dubbeltrenda så gör det i guld. Halvmånar vid nagelbanden, lite strass, glitter på tippen eller längst ner vid nagelbädden. Allt är on point.

Live in color

Och för dig som föredrar stilrena naglar i en enda färg, we hear ya! Som det brukar vara på hösten byts färgglada kulörer som matchar solbrännan till dovare, mörkare färger. I år trendar neutrala färger i sand, kakhi, teal, betong-grått och mörkblått.

 

Fixa looken

Sand

Max Factor

Glossfinity 25 Desert Sand

Läs mer

Teal

Sally Hansen

Miracle Gel Fish-Teal Braid

Läs mer

Betong-grå

Depend

7 Day Hybrid Polish 7129 Spend It

Läs mer

Mörkblått

Essie

Nail Polish 91 Midnight Cami

Läs mer

Guld

China Glaze

Cleopatra

Läs mer
Tipsa dina vänner!