Emilia Mitiku NordicFeel

Så får du Emilias lyxiga vinterlook

Blankt, slätkammat hår och en rosig hy med fin lyster. Här är tipsen som guidar dig steg för steg till Emilias lyxiga vinterlook.

Nordicfeel Lifestyle

Emilia Mitiku NordicFeelFoto: Martin Bohm

Så fixar du frisyren

Förberedelse

Tvätta håret med ett fukt givande schampo och balsam och föna därefter håret rakt med en värmeskyddande creme. Tänk på att bevara hårets fyllighet och att inte använda en för oljig produkt som tynger ned håret.

Fixa frisyren

Fördela glans från serum i handflatorna och arbeta ut över hårets längder. Kamma håret i en tight mitt- eller sidbena och sätt därefter upp håret i en svans.

Finish

Använd en finishingspray över hela håret och kamma därefter med en borste med täta strån över hela frisyren för att eliminera frissighet och skapa en slät blank look.

Foto: Martin Bohm

Healing Strength Silk Serum

Lanza
Läs mer

Strong Hold Hairspray

Lernberger Stafsing
Läs mer

Copper Luxe Collection

ghd
Läs mer

Så fixar du basen

Förberedelse

Börja med att rengöra ansiktet noggrant. Applicera en lätt ansiktsspray för extra fukt innan du arbetar in ett tunt lager av din ansiktscreme. Avsluta med en primer med lyster som ger en fin grund och hjälper makeupen att sitta bättre.

Bas

Applicera en flytande foundation som inte täcker för mycket utan låter huden lysa igenom. Applicera därefter en cremebronzer med värmande lyster på tinningarna, kindbenen, hakpartiet, och halsen för en extra glow.

Applicera gärna lite extra på nyckelben eller axlar om du bär ett plagg som visar hud.

Täck eventuella mörka och röda partier samt kvisslor med en concealer. Lägg därefter ett tunt lager av transparent puder över hela ansiktet som fixerar basen. Avsluta med en rosig blusher mitt på kinderna.

Foto: Martin Bohm

Hydrating Face Primer

E.l.f
Läs mer

Miracle Match Foundation

Max Factor
Läs mer

Perfect Blush

IsaDora
Läs mer

Så fixar du ögon & läppar

Bryn

Applicera en ögonbrynsskugga med pensel och arbeta mothårs för att undvika att för mycket produkt fäster och ger ett översminkat resultat. Avsluta med en ögonbrynsgelé som kammas snett uppåt och håller brynen fina kvällen igenom.

Ögon

Applicera en matt basögonskugga på ögonlocket som är snäppet ljusare än din egen hudton. Lägg samma skugga under ögonbrynet för en highlightande effekt. Använd en brun, matt ögonskugga och sudda över ögonlock och upp mot globlinje. Lägg en tunn linje med samma skugga under ögat. Avsluta med en volymgivande mascara.

Läppar

Applicera ett krämigt, högpigmenterat läppstift som samtidigt återfuktar. Testa att lägga ditt läppstift först och toppa med en läppenna vid behov. Välj en färg på läppstiftet som harmoniserar med din blusher och därmed låter produkterna jobba för varandra.

Foto: Martin Bohm

Brow Shaping Clear

Milani
Läs mer

Clump Defy Mascara

Max Factor
Läs mer

Rouge Eclat

Clarins
Läs mer
Tipsa dina vänner!