Hudvård

Så får du en fräsch och mjuk hy

Bra hudvårdsprodukter är A och O för en fräsch hy. Här kommer en 3-stegs-guide på hur du får en mjuk och len hud året om!

Brownsugar

Hudvård

Peela huden

Skrubba ansiktet 1-2 gånger i veckan för att få bort döda hudceller och smuts. Var lätt på handen och låt kornen jobba istället för handens tryck då risken finns att du trycker för hårt och istället skadar huden. Jag använder Purify My Skin från Löwengrip Care & Color.

Tillför fukt

Följ upp med en ansiktsmask efter din skrubbsession för att tillföra lite extra fukt. Jag använder just nu Clarins Pure and Radiant Mask från Clarins som lovar att återställa lystern, lugna och förfinar hudens yta samt gör den matt och len.

Masken är to-die-for och det känns verkligen som att jag varit på lyxig ansiktsbehandling när den fått sprida sin magi över mitt ansikte. Stort plus att den passar ALLA hudtyper!

Använd produkter med spf

Avsluta med en återfuktande ansiktskräm, gärna med solskydd i då uv-strålar fortfarande existerar trots regn och rusk. Solskydd är viktigt oavsett hudfärg (jag är från brasilien men använder alltid minst spf 30).

Protect My Face från Löwengrip Care & Color är jättebra! Krämen är lättjobbad och smälter fort in i huden utan att lämna en vit ”hinna” efter sig som många andra solkrämer har en tendens att göra.

Purify My Skin

LCC
Läs mer

Pure And Radiant Mask

Clarins
Läs mer

Protect My Face

LCC
Läs mer
Tipsa dina vänner!