Bianca

Biancas ride or dies: hårprodukterna hon älskar

Här har Bianca samlat produkterna som gör det enkelt att få ett riktigt snyggt sommarsvall! Se videon och inviga semestern med lösa beach waves eller glamorösa lockar ala Bianca!

Alexandra

Bianca

Steg 1: Hårtvätt som stärker

”Bästa schampot och balsamet som jag testat i hela mitt liv. Ser effekt efter första användning”

Produkterna i paketet Nioxin system 5 är mjukgörande samtidigt som de återställer fuktbalansen och fräschar upp hårbottnen. Passar normalt till tunt hår som är kemiskt behandlat. De innovativa 3-stegssystemen från Nioxin bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen.

 

 1. Trial Kit System 5 350 ml

  Nioxin

Steg 2: Hårmask

”Mina hårstylister säger att de ser skillnad efter att jag har använt Nioxins produkter”

Deep Repair Hair Masque är en professionell hårbehandling mot håravfall vårdar torrt eller färgat hår på djupet, ger maximalt skydd och stärker hårets yta mot skador. Den lätta formulan gör håret hanterbart och smidigt.

 1. Deep Repair Hair Masque 500 ml

  Nioxin

Steg 3: Få struktur med saltvattenspray

”Jag älskar att ha saltvattenspray i vått hår på sommaren” Använd i hårbotten för att skapa volym och i håret för att få struktur”

Ruff Salt Water Spray är en perfekt saltvattenspray för att framhäva vågorna i ditt hår! Fungerar utmärkt i såväl kort som långt hår.

 1. Ruff 100 ml

  Vision Haircare

Steg 4: Mjukgör med serum

”Serum som vårdar och stärker håret. Jättebra för torrt hår och mot friss”

Moisture Repair Mending Infusion är en mirakelprodukt som inte enbart fixar kluvna hårstrån. Den ger även näring, mjukgör och stärker håret för ett silkeslent och fräscht utseende! Innehåller arganolja och baobab-extrakt som omvandlar torra toppar till friskt, silkeslent och glänsande hår.

 1. Moisture Repair Mending Infusion 75 ml

  Moroccanoil

Steg 4: Få drömhåret med locktång

”Det är min och alla hårstylisters favoritlocktång. Ger mjuka och glansiga lockar”

Med Curve-locktång kan du enkelt skapa lösa beach waves eller glamorösa lockar ala Bianca! Den håller en ultimat temperatur på 185°C för en effektiv, men varsam styling. I tången finns sex snabbtänkande sensorer för att hålla optimal temperatur och ge en jämn spridning av värme när du stylar ditt hår.

 1. Curve Soft Curl Tong

  ghd

Steg 4: Addera glans

”Jag är besatt av glansigt hår! Den här ger inte bara glans den innehåller även shimmer-partiklar som förstärker hårfärgen”

Shimmer Spray ger glans och reducerar frissighet! Denna viktlösa spray innehåller Colour Guard Complex med solrosolja som skyddar håret och bibehåller färgen. Vegansk formula.

Här hittar du alla Biancas favoriter.

 1. Shimmer Spray 100 ml

  Maria Nila
  159 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!