Parfymer

Hitta din signaturdoft

Är du ute efter en ny signaturdoft? Spana in vår guide för att hitta den ultimata signaturdoften!

Parfymer

Signaturdoften

Din doftgarderob kan bestå av flera parfymer – allt från lätta, pudriga, somriga till mörkare, kryddigare och sensuella. Du kan välja doft efter humör, årstid eller efter en känsla som du vill förmedla. En doftgarderob består alltså av parfymer för olika tillfällen. Det finns så många olika parfymer att välja mellan. Oavsett om du har många parfymer eller bara några få, så är det viktigt att ha en signaturdoft som kompletterar dig och din personlighet, en parfym som känns som DU.

En signaturdoft är en doft som du alltid kan gå tillbaka till, favoritparfymen som känns som dig och som du inte tröttnar på. Signaturdoften avspeglar dig, vem du är, så därför är det viktigt att du känner dig trygg i din doft.

3 tips för att hitta sin signaturdoft

Bry dig inte om vad andra tycker

Det viktigaste att tänka på i jakten på din signaturdoft är att du hittar en doft som du känner dig bekväm i. Lyssna på ditt hjärta (eller näsa) och välj en doft som du verkligen tycker om. Bry dig inte om vad andra tycker!

Låt det ta tid

Att hitta sin signaturdoft kan ta tid. Kom ihåg att näsan blir trött av att dofta på många dofter. Prova parfymer i omgångar, max 5 parfymer åt gången, spraya på ”blotters” och ta med dig dem hem för att känna på doften senare.

Testa parfymen på dig själv

Efter att du har bestämt dig för en doft, testa den på exempelvis handleden och känn hur doften blir på din hud. Parfymer kan nämligen dofta lite annorlunda beroende på vem som bär den.

Topp 5 signaturdofter för henne

 1. 1

  Ari 30 ml

  Ariana Grande
 2. 2

  Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 3. 3

  Bright Crystal 30 ml

  Versace

Topp 5 signaturdofter för honom

 1. Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss
 2. Boss Bottled 50 ml

  Hugo Boss
 3. Boss Bottled Tonic 50 ml

  Hugo Boss
 4. Eros 50 ml

  Versace
 5. Boss Bottled Unlimited 100 ml

  Hugo Boss
Tipsa dina vänner!