Fixa festlooken med Max Factor & Rimmel!

Sotade ögon och röda läppar funkar alltid till fest! Spana in vår steg för steg-guide i samarbete med Max Factor & Rimmel.

Så fixar du nyårslooken med Max Factor och Rimmel. Spana in vår steg för steg-guide!

Base

Highlighta

Applicera Miracle Glow Universal Highlighter på kindben, nästipp och amorbågen. För extra mycket lyster: Blanda in highlightern i din foundation.

Jämna ut hudtonen

Applicera Miracle Touch Liquid Illusion Foundation med en fuktad blender. Fokusera på mitten av ansiktet där man ofta har lite ojämnare ton som kinder och näsvingar, för att sedan tona ut produkten och få en jämn övergång mot hals och hårfäste.

Ljusa upp & dölj imperfektioner

Dutta Facefinity All Day Concealer under ögonen och tona ut den med din blender.

Fixera

Fixera basen genom att applicera Miracle Veil Powder som är ett ljusreflekterande setting powder. Ger en jämn bas med fin lyster.

Bronze

Applicera Creme Bronzer med en puderborste runt ansiktets konturer och längs kindben för att framhäva ansiktsdragen, samtidigt som du får en solkysst look.

Blush

Applicera Maxi Blush med lätta, svepande rörelser längd med kinderna för att få ett naturligt resultat.

Eyes

Bryn

Applicera brynmascaran Brow Revival för fylliga bryn som varar hela dagen. Formulan är vattenfast.

Ögonskugga

Applicera Contour Stick Eyeshadow över hela ögonlocket och under ögat. Tona sedan ut med en blending borste så att alla skarpa linjer suddas ut.

Använd sedan ögonskuggspaletten Magnifeyes Eyeshadow Palette, lägg den mörkaste skuggan ytterst på ögonlocket och tona ut.

För att framhäva brynet: Lägg en av de ljusa skuggorna precis på brynbenet för att highlighta.

Ge ögat ett lyft genom att applicera den skimrande skuggan från ögonvrån och till mitten av ögonlocket, tona sedan ut.

Eyeliner

Markera ögonen med Exaggerate Waterproof Eye Definer. Applicera längs med övre och undre franslinjen. Det gör att ögonen får en sotad look.

För att markera ögat ytterligare används Exaggerate Liquid Eye Liner. Eyelinern ger ett intensivt svart resultat som håller hela dagen och natten.

Mascara

Masterpiece Max Mascara ger fransarna volym, fyllighet och definition utan klumpar.

Läppar

Läppenna

Markera läpparna med läppennan Colour Elixir Lip Liner, så förstärker du färgen och förhindrar att läppstiftet smetas ut.

För intensivt röda läppar: Applicera Stay Matte Liquid Lip Color. Den vattenfasta formulan gör att läppfärgen sitter hela kvällen.

Fixera

Avsluta med att fixera sminket med Insta Fix & Go Primer & Setting Spray.

Tipsa dina vänner!