Löwengrip Care & Color

Välj rätt schampo för din hårtyp

Vi guidar dig genom Löwengrip Care & Colors väldoftande och vårdande schampon så att du kan hitta det som passar just dig!

Nordicfeel Lifestyle

Löwengrip Care & Color

För en nytvättad känsla som håller länge

Long Lasting Schampo är ett vårdande och stärkande schampo som passar de flesta hårtyper från normalt till färgat hår. Njut av doften av härligt bambuextrakt som skyddar, reparerar och adderar en fantastisk glansfaktor till håret.

Neutralisera gula toner

Blond Perfection Schampo är det violetta och färgbevarande silverschampot med doft av Cobacabana som fått sin bas av den vårdande Long Lasting-serien.

Ett schampo för dig som skonsamt önskar dämpa det gulguldigt varma håret med en lyxigt kall ton. Appliceras med fördel på blonda eller gråa hår eller som extra effekt över bruna toner.

För fet hårbotten och torra toppar

Back to Balance Schampo är schampot för det kombinerade håret med fet hårbotten och torra toppar. Ett schampo som rengör på djupet med skonsam jojobaolja och som lugnar hårbotten med vårdande kamomillextrakt.

Back to Balance Schampo ger bäst effekt efter en 2-4 veckor lång användning och lämnar ditt hår mjukt, fräscht och väldoftande av Sweet and Sour.

För slitet och behandlat hår

The Cure Schampo med reparerande algextrakt passar dig med ett torrt eller kemiskt behandlat hår. The Cure Schampo bygger upp håret som skadats extra av värmeverktyg, överdriven tvätt eller kemiska behandlingar. Skapa ett långt och slitstarkt hår tillsammans med den ljuvliga doften av Rhubarb and Custard Delight.

Shoppa valfritt schampo och få Workout Conditioner 250ml på köpet:

Long Lasting

Löwengrip Care & Color

För en nytvättad känsla som håller länge.

Läs mer

Blond Perfection

Löwengrip Care & Color

Neutralisera och dämpar gula toner.

Läs mer

Back To Balance

Löwengrip Care & Color

För fet hårbotten och torra toppar.

Läs mer

The Cure

Löwengrip Care & Color

För slitet och behandlat hår.

Läs mer
Tipsa dina vänner!