Alla hjärtans dag-presenter till flickvännen

Till flickvännen kan en present som känns exklusiv vara en bra idé. Här har vi på Nordicfeel samlat lyxiga gåvor som är perfekta att ge bort den 14 februari (dessa tips funkar givetvis även till sambo, mamma eller syster).

Nordicfeel Lifestyle

Tips inför alla hjärtans dag

Tänk smakfullt

Köp henne någonting fint som får henne att känna sig värd en miljon kronor. Det behöver absolut inte kosta så mycket, men det ska kännas som det. En parfym i en fin flaska, en kroppslotion från hennes favoritmärke eller kanske ett klassiskt och elegant läppstift.

Här hittar du alla presenter till alla hjärtans dag.

Dofta dyrbart

Parfym är en utmärkt present. Det är personligt, någonting som du valt ut efter vad du tror kommer passa henne och det är en gåva som fortsätter att ge. Varje gång hon känner doften kommer hon att tänka på dig. Gulligt va?

Se vår parfymtopplista här.

Lyssna på henne

Börjar du tänka på annat när hon pratar om smink och skönhet? Från januari och framåt kanske det är värt att lyssna. Det visar att du tar hennes intressen seriöst och är uppmärksam när hon pratar. Har hon nämnt att någonting gått sönder eller att hennes favoritmascara nästan är slut? Fixa det åt henne! Är du osäker på vilket smink du ska köpa eller vilken hudvård som passar henne så kan du få inspiration från våra topplistor här.

Skäm bort med en lyxig accessoar

Känns det som att din flickvän redan har fullt med parfymer, hudvård och smink? Skäm bort henne med ett vackert smycke! Lägg märke till vad hon gillar att använda eller köp ett komplement till det hon har. T.ex ett armband som matchar hennes favoritörhängen, eller ett halsband med en detalj i hennes favoritfärg. Shoppa alla smycken här.

Exklusiva parfymer:

 1. 1

  Very Good Girl 30 ml

  Carolina Herrera

  En av våra mest populära dofter för henne! Denna parfym har dels läcker utformning som passar perfekt för alla hjärtans dag, men doftar också underbart. För den som gillar förföriska dofter!

 2. 2

  Eilish 30 ml

  Billie Eilish

  Parfymen öppnar med en harmonisk kontrast av saftiga röda bär, mandarin och sockrade blomblad.

 3. 3

  La Vie Est Belle - Damparfym 30 ml

  Lancôme

  En romantisk och sensuell doft som går hem hos många. Blommiga inslag av apelsinblomma och jasmin som rundas av med lyxig vanilj.

 4. 4

  Libre 30 ml

  Yves Saint Laurent

  En blommig doft med lavendel, apelsinblomma och mysk ackord för den fria kvinnan som lever efter sina egna regler.

 5. 5

  My Way - Damparfym 30 ml

  Armani

  Denna feminina doft är sammansatt av Italiensk bergamot och Egyptisk apelsinblomma.

Uppskattad hudvård & makeup:

 1. The Ordinary Brightening Bundle

  The Ordinary
 2. Lets Get Luminous Set

  Ole Henriksen

  Om din flickvän tjatar om att hon vill ha glow och lyster så är detta kit perfekt för henne. En komplett hudvårdsrutin som är lyxig, vårdande och lystergivande.

 3. Skin Roller

  Sense Of Beauty

  Känns det som att din flickvän redan har alla produkter när det kommer till hudvård? Komplettera då med en Skin Roller – ett verktyg som ger en härlig ansiktsmassage.

 4. Retro Matte Lipstick 1.8 g

  MAC Cosmetics

  Om din tjej är ett sminkfreak så kommer hon älska ett paket innehållandes MAC Cosmetics. Ge henne t.ex. ett fint läppstift i kärlekens färger!

Det lilla extra:

 1. Sanne Heart Pendant Neck 251 g/clear

  Snö of Sweden

  Ett personligt halsband som visar på att du vet vad hon gillar är en träffsäker present. Denna variant med ett hjärta är både enkelt och speciellt.

 2. Luire Small Stone Ear

  Snö of Sweden

  Skäm bort henne med dessa fina örhängen som kommer få hennes ögon att tindra när hon öppnar paketet.

 3. Elaine Small Ring Ear Gold/Clear

  Snö of Sweden

  Runda örhängen med vackra kubisk zirkonia stenar.

  199 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 4. Elaine Brace

  Snö of Sweden

  Ett fint kedjearmband med enkelt karbinlås och justerbara länkar.

  399 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!