Parfym 5 knep

5 smarta knep: få ut max av din parfym

Vill du dofta oemotståndligt från morgon till kväll? Här ger vi dig fem enkla tips som hjälper dig att få ut mer av din parfym!

Alexandra

Parfym 5 knep

5 enkla parfymtips

Återfukta först

Din parfym fäster alltid bättre på en återfuktad hud och återfuktning sker bäst direkt efter duschen. På köpet får du en extra mjuk och sammetslen hud. Här hittar du alla body lotions.

Varm hud

Applicera parfymen på dina pulspunkter, som handleder, hals och bakom öronen. Det vill säga de ”varma punkterna” som sprider din doft och låter dig dofta mer.

Låt håret dofta

För dig som vill intensifiera din parfym varje gång du vänder dig är ett tips att spraya ett litet doftmoln och gå igenom, eller spraya på en borste och kamma igenom håret. Idag finns även flera hårparfymer att välja på.

Layering

Det är ok att mixa olika dofter! Tidigare var det vanligt att använda så neutrala dofter som möjligt för att undvika en krock mellan lotion, parfym och duschcréme. Layering låter dig tänka precis tvärt om.

Fundera över vad du vill addera till din parfym och låt fantasin bestämma. Tillför krispighet till din doft med en lotion baserad på fräsch citrus eller grunda med en djupt, lyxig ton genom en härligt vaniljdoftande duscholjaLäs mer om layering här.

Skapa dina egna produkter

Blanda parfymfri lotion, olja eller duschcréme med några droppar av din favoritparfym i en burk eller flaska och förstärk helhetsintrycket av din doft.

Vill du veta vilka parfymer som är våra bästsäljare just nu? Se topplistan här.

Här hittar du alla parfymer.

Topp 5 parfymer

  1. Ari 30 ml

    Ariana Grande
  2. Boss The Scent For Her 30 ml

    Hugo Boss
  3. Black Opium 30 ml

    Yves Saint Laurent
Tipsa dina vänner!