Parfym 5 knep

5 smarta knep: få ut max av din parfym

Dofta oemotståndligt från morgon till kväll genom att förbereda huden på rätt sätt. Här är tipsen som får dig att dofta mer och längre och tricken som hjälper dig att mixa doft med doft.

Alexandra

Parfym 5 knep

Återfukta först

Din parfym fäster alltid bättre på en återfuktad hud och återfuktning sker bäst direkt efter duschen. På köpet får du en extra mjuk och sammetslen hud. Här hittar du alla body lotions.

Varm hud

Applicera doften på dina pulspunkter, som handleder, hals och bakom öronen. Det vill säga de ”varma punkterna” som sprider din doft och låter dig lukta mer.

Låt håret dofta

För dig som vill intensifiera din parfym varje gång du vänder dig är ett tips att spraya ett litet doftmoln och gå igenom, eller spraya på en borste och kamma igenom håret.

Layering

Mixa doft med doft. Ett vanligt tips är att använda så neutrala dofter som möjligt för att undvika en doftkrock mellan lotion, parfym och duschcréme. Layering låter dig tänka precis tvärt om. Fundera över vad du vill addera till din parfym och låt fantasin bestämma. Addera krispighet till din doft med en lotion baserad på fräsch citrus eller tillför en djupt, lyxig ton genom en härligt vaniljdoftande duscholja.

Läs mer om layering här.

Skapa dina egna produkter

Blanda parfymfri lotion, olja eller duschcréme med några droppar av din favoritparfym i en burk eller flaska och förstärk helhetsintrycket av din doft.

Vill du veta vilka parfymer som är våra bästsäljare just nu? Se topplistan här.

Här hittar du alla parfymer.

Populära parfymer

 1. Scandal EdP 30 ml

  Jean Paul Gaultier
 2. Boss The Scent For Her EdP 30ml

  Hugo Boss
 3. Gucci Bloom EdP 30 ml

  Gucci
 4. Clean Fresh Laundry EdP EdP 30ml

  Clean
 5. Obsessed For Women EdP 30 ml

  Calvin Klein
Tipsa dina vänner!