CK OBSESSED

Tips på trendig höstparfym

Letar du efter en kryddig parfym som ger en spännande men samtidigt seriös kvällsfeeling? Calvin Kleins nyhet Obsessed är perfekt att inviga hösten med!

Alexandra

CK OBSESSED

Calvin Klein Obsessed

En ny årstid betyder en ny parfym (i alla fall om man är en riktigt doftnörd som jag). En nyhet som jag fallit lite extra för är Obsessed for Woman som är en modern tolkning av 90-talets ikoniska doftlansering Obsession.

Jag har länge varit på jakt efter en trendig statement-doft som ger en härlig powerkänsla inför till exempel ett viktigt möte. Obsessed for Woman är precis en sådan parfym! Den innehåller kryddiga noter från bland annat citrus, neroli, mysk och vit lavendel som ger ett djärvt intryck.

Lavendel är en typisk not i herrparfym vilket gör att Obsessed for Woman inte blir så söt utan får en mer aromatisk och lite pudrig ton. Jag kommer använda parfymen under kvällstid eller de dagar jag vill signalera seriositet. CK Obsessed finns även för män. Läs mer om den här.

För vem?

Obsessed är ett klockrent komplement till doftgarderoben och passar utmärkt om du vill ha extra tyngd och kvällsfeeling! Matcha gärna med en snygg oversize kavaj som är ett självklart nyckelplagg i höst. Om du gillar lätta och friska dofter rekommenderar jag istället CK All – en unisexdoft som passar både män och kvinnor.

Obsessed For Women

Calvin Klein
Läs mer

Obsessed For Men

Calvin Klein
Läs mer
Tipsa dina vänner!