bareMinerals Nude

Stilsäkert med nude på läpparna

Komplettera din makeup med rätt nudefärg som passar just dig och din look! Här visar jag mina favoriter från bareMinerals.

Sellwin

bareMinerals Nude

Stilrent med Nude

För att komplettera sin makeuplook är det alltid roligt att ha något på läpparna, som ett gloss eller läppstift. Då får man en mer enhetlig look. På vardagar gillar jag att ha en fin nude-nyans på läpparna för det fungerar verkligen till allt! Dessutom är det enkelt att underhålla under dagen utan att ha med hela sminkväskan.

Jag gillar verkligen BareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick och Gen Nude Buttercream Lipgloss. Produkterna går utmärkt att använda tillsammans eller var för sig. Läppstiftet känns supermjukt  och krämigt samtidigt som det har en glansig finish. Ett plus är att det är enkelt att bygga upp täckning efter önskemål – välj om du vill ha en lätt färg eller väldigt täckande.

Gen Nude Buttercream Lipgloss är exakt som jag vill ha mina gloss. Inte klibbigt, lätt täckning, snyggt glans och det ger intrycket av mer putande läppar, De kommer i massa olika toner som passar allt och alla. Det finns även matta nyanser i serien.

Jag älskar nudefärger med lite rosaktig ton – jag gillar nyanserna Heaven och Groovy.

Tips

Om du vill ha en fylligare look lkan du applicera lite extra gloss precis över armorbågen och mitten på underläppen. Det ger en supersnyggt och fyllig effekt!

Här hittar du alla nude-nyanser från bareMinerals.

Läs också Så får du kyssvänliga läppar.

Mina favoriter:

Gen Nude Radiant Lipstick

bareMinerals

Heaven

Läs mer

Gen Nude Buttercream Lipgloss

bareMinerals

Groovy med glansig finsih

Läs mer

Gen Nude Matte Liquid Lipcolor

bareMinerals

Juju med matt finish

Läs mer
Tipsa dina vänner!