BlackUp Smink för mörkhyade

Foundations för mörka hudtoner

Jag har testat smink från varumärket black|Up som skapar makeup för mörka hudtoner. Läs vad jag tyckte om produkterna i inlägget!

Brownsugar

BlackUp Smink för mörkhyade

Foundations från black|Up

När jag började sminka mig i tonåren hade jag jättesvår att hitta en foundation som passade min hudton. Nu är det inte lika svårt att hitta rätt nyans då de flesta märken blivit bättre på att bredda sitt sortiment så det passar alla hudtoner, men än är vi inte i mål! black|Up är ett franskt märke som specialiserar sig på att ta fram smink för oss med mörkare hudton.

Jag klickade hem deras Matifying Fluid Foundation i nyanserna N°2 Light With Golden Undertone och N°4 Medium Light With Yellow Undertone samt ett Contouring stick i färgen N°02 Medium Light. Tyvärr passade inte dessa då färgerna var för mörka men nu har jag beställt hem deras ljusaste ton så jag hoppas verkligen att den passar bättre 🙂 Här finns en foundationguide för dig som vill hitta rätt nyans.

Jag gillar verkligen täckningen på Matifying Fluid Foundation och den sitter på plats hela dagen utan att ”smälta” bort som vissa foundations har en tendens att göra. Contour sticket är krämigt och lätt att applicera. Här får du mycket produkt för pengarna då de krävs väldigt lite för att få ett fint resultat. black|Up är lite dyrare men produkterna håller hög kvalitet!

Här hittar du alla produkter från black|Up.

Läs också Söta parfymer till vardags.

Matifying Fluid Foundation

BlackUp

Finns i flera nyanser

Läs mer

Contouring Stick

BlackUp

Finns i flera nyanser

Läs mer

Two Way Cake

BlackUp

Finns i flera nyanser

Läs mer
Tipsa dina vänner!