Söta parfymer Bon Bon, Lacoste, Pink Sugar, Ariana Grande

Söta parfymer till vardags

Gillar du söta parfymer? Här kommer tips på fyra dofter som passar in i godiskategorin!

Brownsugar

Söta parfymer Bon Bon, Lacoste, Pink Sugar, Ariana Grande

Ari by Ariana Grande

Ari by Ariana Grande har toppnoter av krispigt päron, rosa grapefrukt och saftiga hallon som sedan binds ihop med ett hjärta av liljekonvalj, rosenknoppar och orkidé. Parfymen avslutas sedan med basnoter av marshmallow, krämig mysk samt ljust trä.

Det här är en mumsig doft som jag alltid får komplimanger för. En ungdomlig doft som känns mysig och flickig.

Pink Sugar

Pink Sugar från Aquolina är en riktig sockerchock! Här blandas exotiska toner av siciliansk apelsin, bergamott, lilja, lakritsblomma och röda frukter med varma inslag av karamell, vanilj, träd och mysk. En riktig sockervaddsdröm ♥

Bonbon

Bonbon från Viktor & Rolf har absolut den finaste flaskan och jag låter gärna den stå framme som inredningsdetalj. Med doftnoter som apelsin, mandarin, persika , apelsinblomma, jasmin, karamell, guiaiac trä, sandelträ, amber och cederträ kan det inte gå fel!

En sensuell, karamellig doft med en mjuk slöja av puder gör Bonbon till en riktig keeper.

L.12.12 Elle Sparkling

L.12.12 Elle Sparkling från Lacoste är kvartettens fräschaste doft! En lekfull blandning av rött äpple, mandarin och björnbär som möter hjärtnoter av macarons, jasmin och liljekonvalj. Doften knyts ihop med basnoter av vetiver, cashmeran och patchouli. Har du inte sniffat på denna än så är det dags nu!

Ari by Arian Grande

Arian Grande
Läs mer

Pink Sugar

Aquolina
Läs mer

Bonbon

Viktor & Rolf
Läs mer

L.12.12 Elle Sparkling

Lacoste
Läs mer
Tipsa dina vänner!