Man, deodorant, topplista

Topplista herrdeodoranter

Letar du efter en ny deodorant men har svårt att välja? Här kan du hitta vår topplista med de 10 bäst säljande deodoranterna för killar.

NordicFeel Lifestyle

Man, deodorant, topplista

För att underlätta för dig har vi skapat en topplista med våra 10 bästsäljande deodoranter för män. Listan innehåller många klassiker och om du vill matcha dina dofter kan du hitta vår topplista för herrparfymer här.

Skillnaden mellan deodorant och antiperspirant

Är det egentligen någon skillnad mellan en vanlig deodorant och en som är antiperspirant? Ja, faktiskt. En deodorant hjälper till att dölja doften av svett medan en antiperspirant minskar mängden svett och hjälper till med doften samtidigt. Vilken du bör välja beror på vad du har för behov och önskemål.

Tips och Tricks

Det finns vissa knep som kan få din deodorant att fungera optimalt. Deon behöver täcka hela ytan i armhålan för att ge bäst resultat. Det innebär att du som inte rakar dig behöver använda lite extra tryck för att träffa huden under håret.

Om huden och håret är blött eller fuktigt vid applicering finns det också en risk att deodoranten inte kommer funka lika bra. Se till att vara helt torr i armhålan när du applicerar din deo så kommer den fungera bättre.

Upplever du att deodoranten färgar av sig på kläderna? Testa att använda lite mindre produkt och låt den torka ordentligt innan du sätter på dig tröjan.

Topplista herrdeodoranter

Tipsa dina vänner!