Swedish Beauty Awards

Vinnarna i Swedish Beauty Awards 2021

Varje år utser Swedish Beauty Awards de bästa skönhetsprodukterna. Nu är vinnarna för 2021 korade och här visar vi vilka du kan köpa på Nordicfeel.

Alexandra

Swedish Beauty Awards

Årets Rengöringsprodukt

Elemis – Pro-Collagen Energising Marine Cleanser

Motivering: Trendig uppstickare i en klassisk serie som levererar lyx på både insida och utsida. En återfuktande och uppiggande kompis med mineralrikt innehåll och ljuvlig konsistens.

 1. Pro-Collagen Energising Marine Cleanser 150 ml

  Elemis

Årets Ansiktsbas över 250 kr

Elemis – Superfood Glow Priming Moisturiser

Motivering: Hurra för den här lättviktiga mångsysslaren som gör huden mer än redo för makeup. Vår värdiga vinnare matar huden med fukt, suddar bort fina linjer, dämpar pigmentskiftningar och ge en helt avundsvärd glow.

 1. Superfood Glow Priming Moisturiser 60 ml

  Elemis

Årets Ansiktshudvård 200 – 400 kr

Pixi – BeautifulEYE

Motivering:

Prisvärd återfuktare som tar egenvården till en ny nivå. Innehållet är lyxigt, lättanvänt, effektfullt och svalt som en midnattsdröm. Vad mer kan en skönhetsälskare önska?

 1. BeautifEYE 30 pcs

  Pixi

Årets Ansiktshudvård 400 – 700 kr

Medik8 – Press & Glow

Motivering: Här anlitas snälla, smarta syror som snabbt städar rent och lockar fram hudens inneboende lyster och glöd. Juryn ger extrapoäng till den nytänkande pumpflaskan, och för att refiller finns.

 1. Press & Glow Refill 200 ml - Refill

  Medik8

Årets Serum över 600 kr

Medik8 – Bakuchiol Peptides

Motivering: 

Med tungvrickande namn och fantastiska färg ger den här fullträffen en strålande effekt på allt från ton till struktur och spänst – även för de som inte fixar traditionellt retinol i sin rutin.

 1. Bakuchiol Peptides 30 ml

  Medik8

Årets Kroppsvård över 200 kr

Sachajuan – Body Lotion Fresh Lavender

Motivering: Den nostalgiska doft och sköna känslan vid applicering gör den här produkten till en klar vinnare. Känslan är som en charterresa på flaska, men harmoni i både sinne och på huden.

Årets Brun utan solprodukt

Marc Inbane – Natural Tanning Mousse

Motivering: Den väldoftande formulan anpassas efter varje hudton och ger jämnt och naturligt solkysst hud med fräsch lyster på några få timmar. Kort sagt: En ljuvligt viktlös mousse som inte går att misslyckas med!

 1. Natural Tanning Mousse 150 ml

  Marc Inbane

Årets Kit frisör

Kérastase Genesis Bain Hydra-FortifiantGenesis Fondant Renforçateur

Motivering: Med ett märkbart avancerat hårvårdssystem med kraftfulla ingredienser, en underbar doft och härlig känsla övertygar detta bidrag till en självklar vinnare.

 

 1. Genesis 250 ml

  Kérastase
 2. Genesis 200 ml

  Kérastase

Årets Styling Konsument

Björn Axén – Curl Creator Cream

Motivering: Vinnaren hittar hårets personliga karaktär och förvandlar det till en förbättrad version av sig själv med glans, styrka, vård och oemotståndliga lockar. Denna målinriktade kreatör håller sitt löfte – och lite till.

 1. Curl Creator Cream 150 ml

  Björn Axén

Årets Damdoft under 700 kr

Oscar De La Renta – Bella Essence

Motivering: Bubblig doft som andas magi i flera timmar. En signaturdoft som passar över generationsgränserna och som ger eleganta doftspår.

 1. Bella Essence 30 ml

  Oscar De La Renta

Årets Damdoft över 700 kr

Marc Jacobs – Perfect

Motivering: En poppig vitamininjektion som passar både gammal som ung. Det här är en välbalanserad och modern doft som ger oss en glädjekick. Med andra ord – perfekt!

 1. Perfect 50 ml

  Marc Jacobs

Årets Herrdoft under 600 kr

Abercrombie & Fitch Authentic – Night Men

Motivering: En klassisk inbjudande maskulin doft som är läckert kryddig, lekfull och elegant i sann Hollywoodanda. Den tidlösa förpackningen ger ett lika exklusivt intryck som vår värdiga vinnare för natten.

 1. -20%

  Authentic Night Men 50 ml

  Abercrombie & Fitch

Årets Herrdoft över 600 kr

Gucci Guilty – Pour Homme

Motivering: Vinnaren är tidlös, mångsidig och nyskapande representant för den nya maskuliniteten med alla förutsättningar att bli en modern klassiker. I det här fallet slår juryn fast: Skyldig!

 1. -25%

  Guilty Pour Homme 90 ml

  Gucci
Tipsa dina vänner!