Vårens trendigaste väskor

Ute efter en ny, stilren väska? Då har du kommit helt rätt! Här listar vi de hetaste väskorna inför våren.

Sanna

En ny säsong väcker ofta behovet av att uppdatera garderoben, och likaså accessoarerna som hör till. Vi har kikat på några av vårens trendigaste nyheter från Markberg, ett varumärke som skapar moderna, genomtänkta och funktionella väskor i stilrena utföranden. Spana in vårens nyheter och hitta väskan som kommer bli din storfavorit år efter år! 

En klassiker med snygg twist

 1. ElviraMBG Knot Bag, Suede Mix

  Markberg

  Den klassiska svarta väskan med en snygg twist. Knot Bag är skapad med en mix av äkta mocka och läder som säkerställer hög kvalitet och en lång livstid. Den snygga knut-detaljen ger väskan ett stilrent men unikt utseende.

Perfekt för en dag på stan

 1. AlonaMBG Shopper, Antique

  Markberg

  Här är den perfekta väskan för dig som är ute efter en mer rymlig variant. Alona Bag har plats för allt som behövs för en dag på stan, och blir dessutom en snygg detalj till din outfit. Kan bäras både som handväska eller crossbody med justerbart band.

För dig som är på språng

 1. IngridMBG Shopper, Recycled

  Markberg

  En funktionell och snygg väska? Ja, tack! Det här är väskan för dig som ofta är ute på språng, oavsett om det är påväg till gymmet, på stan eller i skogen. Ett plus är att Ingrid Shopper är tillverkad av återvunna plastflaskor som omvandlats till ett slitstarkt och vattenavvisande material.

  1299 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Den lilla svarta

 1. ArabellaMBG Crossb. Bag, Sue.M

  Markberg

  Arabella Crossbody Bag är den ultimata vardagsväskan för dig som inte gillar att bära på för mycket. Den smidiga storleken och de smarta facken gör det enkelt att sortera upp allt från hörlurar och plånbok till mobil och andra nödvändigheter. Väskan har en snygg mix av läder och mocka och kommer dessutom med två tillhörande crossbody-band, så att du kan välja den look som passar dig.

  2399 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Shoppingbag för den modemedvetna

 1. GiorgiaMBG Shopper Antique

  Markberg

  Här är väskan för den modemedvetna! Med en trendig, oval form blir denna shopper pricken över i:et till din outfit. Giorgia Shopper rymmer det mesta du kan tänka dig och är smidig att bära med sig med de snygga handtagen.

Nyfiken på att se fler väskor? Shoppa allt från Markberg HÄR.

Tipsa dina vänner!