Topp 3: Vattenfasta mascaror

En vattenfast mascara är ett måste under sommaren! Vi har utsett tre som skulle få följa med i sminknecessären any day.

Anna-Sara

Under sommaren är det skönt med en vattenfast mascara. Vi har gjort jobbet åt dig och testat flera stycken för att utse tre som verkligen gjort sitt jobb.

Vattenfasta mascaror

Paradise Extatic Waterproof

Den här har varit riktig eftertraktad sedan orginalet Paradise Exatic dök upp exakt överallt och ja, den motsvarade förväntningarna!

Den ger superfin volym, är lättapplicerad, smular inte, klarar en hel dag och går helt okej att tvätta bort utan allt för mycket ansträngning. För mig klarade den här en 10-timmars semesterdag med vandring och bad! Råkade blöta ner ansiktet och mascaran rörde sig inte ur fläcken. Imponerade!

Vatn

IDUN Minerals gör det igen! Hört mycket bra om deras mascaror och bestämde mig för att testa Vatn, min första (!) tubmascara. Den avvisar vatten upp till 38 grader.

Smular eller smetas inte bort under dagen, tvättas lätt bort och ger väldigt långa och vackra fransar. Men är du ute efter en volymmascara är den nog inte för dig.

Yoga Mascara

Jag är alltid förtjust i mascaror och har du inte testat en rekommenderar jag att du gör det!  är vattenfast, appliceras fint och ger både volym och längd. Jag var lite tveksam på borsten men jag tycker att det går utmärkt att applicera med den smala delen och sen borsta ut dem med den tjockare. Älskar no waste-tuben!

Enda jag kan anmärka på att det är lite jobb att få bort den.

Läs också: Topplista mascara
5 misstag vi gör när vi böjer ögonfransarna (som kan förstöra dem!)
7 nagellack som är perfekta i bikiniväder

Bäst i test vattenfasta mascaror 2018

  1. 1

    Paradise Extatic Waterproof 6.4 ml

    L'Oréal Paris
  2. 2

    Mascara 10 ml

    IDUN Minerals
Tipsa dina vänner!