Smink stjärntecken

Så borde du sminka dig – enligt ditt stjärntecken

Alltid undrat vilken look du passar allra bäst i? Vi har tagit reda på hur du borde sminka dig – enligt ditt stjärntecken.

Anna-Sara

Smink stjärntecken

Väduren (21 mars – 20 april)

Du behöver en look som är lika energisk och entusiastisk som du är. Välj intensivt röda läppar, naturliga och buskiga bryn så är du good to go. Röd är en perfekt färg eftersom den förstärker din naturliga ledarförmåga och självsäkerhet utåt sett.

Oxen (21 april – 21 maj)

Din jakt efter trygghet och lojalitet gör dig absolut inte tråkig. Du kan njuta av det enkla och är en riktig problemlösare. Det gör en sammanhållen och enkel look perfekt. En snygg bas, lite mascara och en enkel krämfärg du kan ha på både kinder och läppar blir perfekt.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)

Du är nyfiken, social och tappar fort intresse. Det du behöver för att inte bli uttråkad med din vardagssminkning är med en gnutta färg. Basic with a twist. Din grund bör vara jordnära toner och nudefärgade läppar. Lägg en mörkgrön kajal i vattenlinjen, lägg lite gul skugga på locket eller varför inte en lätt sotning med en roströd färg istället för brun?

 1. -30%

  Soft Matte Lip Cream 8 ml

  NYX Professional Makeup

  Väduren

Kräftan (22 juni – 22 juli)

Du är hård på utsidan men egentligen styrs du av känslor vilket gör dig perfekt för att leda. Egentligen har du ingen stenhård look. Men det är inget annat än det allra bästa som duger för dig. Eftersom du är ett vattentecken borde du satsa mycket på en lätt bas med mycket naturlig glow. En holografisk highlighter är perfekt för dig. P.S glöm inte din vattenfasta mascara!

Lejonet (23 juli – 23 augusti)

Du är en social varelse som inte är rädd för att ta plats. Du kräver mycket uppmärksamhet och lever för att vinna. Du behöver en look som speglar din personlighet! Satsa på markerade ögon med en vingad eyeliner, ett sotade ögon eller ett färgglatt läppstift.

Jungfrun (24 augusti – 22 september)

Som jungfru behöver du en look som är lika perfekt som du strävar efter att du, och allt du gör ska vara. Du satsar hellre på en grym hudvårdsrutin än smink och föredrar en snabb BB-Cream, vattenfast mascara och jordnära färger på både ögonlock och läppar.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Charmig hade kunnat vara ditt förnamn. Du älskar att vara förälskad och söker gärna längre relationer och brist på närhet och kel är en dealbreaker för dig. Du är mjuk och vill att ditt smink ska vara lika mjukt. Pastell i rosa, blått och orange gör sig utmärkt på dig. Använd gärna ett rosa blush i globlinjen när du lägger din ögonskugga för ett mjukt men vackert resultat.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Kontroll är någonting du behöver i ditt liv och du blir ofta missförstådd som självisk. Du är passionerad och älskar med hela ditt hjärta. När någon säger att du kanske borde ta det lugnt gör du tvärtom. Dramatisk ögonmake med mycket svart och MYCKET ögonfransar passar dig perfekt.

Skytten (22 november – 21 december)

Du är alltid på jakt efter frihet, en rastlös själ som är lika intensiv som optimistisk i sitt konstanta sökande efter någonting mer. Och du kommer faktiskt undan med det mesta men du passar bäst i en stark färg. En vingad eyeliner och en stark läppfärg gör sig riktigt snygg på dig.

 1. False Lash Effect Mascara 13 ml

  Max Factor

  Skorpionen

 2. -20%

  Water Lip Stain 7 ml

  Clarins

  Skytten

  196 kr 245 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Du är ambitiös och målinriktad och gör allt för att komma framåt. Du kan uppfattas som pessimistisk och status är viktigt för dig. Det gör att du är välklädd och har ett fint hem. Du kör gärna på en clean bas, snygga fransar och en diskret läppfärg. Du avskyr att se ovårdad ut och satsar därför på primer.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Du är en logisk varelse som behöver få vara kreativ. Du funderar mycket och behöver frihet för att må som bäst. En trendig mörkblå ögonmake passar dig perfekt med din perfekta nudefärg på läpparna. Känner du dig inte lika djärv som vanligt kan du testa en färgad eyeliner.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Någonting du alltid får höra är att du är känslig, men det gör dig också till en väldigt empatisk och mjuk person. Du kan också behöva dra dig undan. En ljusrosa highlighter funkar bra som på brynben, kindben och näsa en också som ögonskugga och ger dig en mjuk men sensuell look.

 1. SOS Primer 30 ml

  Clarins

  Stenbocken

  339 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. Cindy-Lou Manizer 8 g

  the Balm

  Fiskarna

  0 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!