Topplista: De bästa parfymerna 2023

Är det dags för en ny parfym att förgylla året med? Ta en titt på våra topplistor – en för dam och en för herr – med de bästa parfymerna just nu och hitta din nya signaturdoft!

Nordicfeel Lifestyle

Favoritparfymerna för henne och honom

Vi har listat årets bästa dam- och herrparfymer, och här finns något för alla – bland annat sensuella dofter med vanilj, lätta parfymer med fräschör och kryddigt maskulina dofter med karaktär. Det bästa med alla dessa parfymerna är att de håller länge på huden och att det endast krävs en liten mängd för ett hållbart resultat. Spana in dem här nedan och hitta parfymen som passar dig.

Topplistorna består av bästsäljande parfymer som är älskade av många, så vi kan nästan garantera att du hittar din nya it-doft för 2022. Här finns allt från lätta, friska och blommiga parfymer till söta, aromatiska och tyngre dofter med mer intensitet. Allt beror på vad du gillar, samt vilken känsla du vill utstråla!

Topplista damparfym 2023

1. Blommigt & fruktigt från Versace

Bright Crystal passar den självsäkra, starka och glamorösa kvinnan som gärna framhäver sin kvinnlighet. Noter av bland annat yuzu, magnolia och amber ger en frisk, strålande och sensuell doft.

 1. Bright Crystal 30 ml

  Versace

2. Lätt och mjukt från CLEAN

Fresh Linens för tankarna till en sovmorgon insvept i mjuka sänglinnen, med en lätt bris som sveper in genom fönstret. Rent linne-ackord, regnlilja och sandelträ ger en fräsch och mysig känsla.

 1. Fresh Linens 30 ml

  Clean

3. Fräscht och friskt från CLEAN

Soft Laundry fångar doften av nytvättade kläder som hänger på tork i den svala vårluften. Här finns doftnoter av bland annat bergamott, marina noter och näckros.

 1. Classic Soft Laundry 30 ml

  Clean

4. Sensuellt och fängslande från Le Couvent

Tinharé är Le Couvents bästsäljare som inte går någon obemärkt förbi. En söt, sensuell och fängslande doft med bland annat mandarin, jasmin och vanilj.

 1. Remarkable Perfumes Tinhare 50 ml

  Le Couvent

5. Blommigt och feminint från Oscar de la Renta

Bella Blanca är en naturligt elegant och kvinnlig doft som inspirerats av blommors naturliga perfektion. Freesia, vita rosor och mysk är några av doftnoterna i denna tidlösa och sofistikerade parfym.

 1. Bella Blanca 50 ml

  Oscar De La Renta
  579 kr Tillfälligt slut Flera varianter

6. Förföriskt och krämigt från Ariana Grande

God is a Woman tar en med storm med sina saftiga, sensuella och krämiga doftnoter. Bland annat päron, orris och vanilj ger en förförisk och beroendeframkallande känsla.

 1. God Is A Woman 50 ml

  Ariana Grande

Topplista herrparfym 2023

1. Friskt och sensuellt från Versace

Dylan Blue är en traditionell doft i modern tappning för mannen med karisma. Här finns doftnoter av bland annat fikonblad, svartpeppar och saffran.

 1. Pour Homme Dylan Blue 30 ml

  Versace

2. Aromatiskt och orientaliskt från Versace

Eros Parfum är en charmig och fyllig doft med inslag av mystiska tränoter. Parfymens doftnoter består bland annat av italiensk citron, lavendel och patchouli.

 1. Eros Parfum 100 ml

  Versace

3. Fräsch och intensivt mörk elegans från Zarkoperfume

The Lawyer är en fängslande och kraftfull doft med båda ljusa och mörka dofter. Här finns bland annat siciliansk bergamott, mörk choklad och mysk.

 1. The Lawyer 100 ml

  Zarkoperfume
  1389 kr Tillfälligt slut

4. Sensuellt och fängslande från Le Couvent

Porto Bello har ett utsökt doftspår av trä, söt apelsin, kryddor och olibanum som frammanar en sensuell och fängslande känsla. I parfymen finns bland annat doftnoter av apelsin, davana och rökelse.

 1. Remarkable Perfumes Porto Bello 50 ml

  Le Couvent
Tipsa dina vänner!