brun utan sol fräknar

Så gör du snygga BUS-fräknar

Fräknar gör inte bara att din solbränna ser fräschare ut, det ger även ett lite busigt och ungt intryck. Har du inte haft turen att födas med naturliga fräknar är det superenkelt att trolla fram falska fräknar – som ser otroligt äkta ut.

Alexandra

brun utan sol fräknar

Peela

Börja med en ansiktspeeling så att du får bort alla döda hudceller. Spraya eller smörj in dig med en brun utan sol för ansiktet. Tänk på att ta ett ganska tunt lager, så att det ser så naturligt ut som möjligt. Glöm inte att smörja in hals, nacke och dekolletage för att undvika fula ränder. Låt torka ordentligt innan du fortsätter med fräknarna.

Använd BUS

För att måla dit fräknar kan du använda en smal, spetsig sminkborste. Tvätta exempelvis en gammal eyelinerborste och använd den. Ta en mycket liten mängd brun utan sol och gör små prickar på näsan och ut mot kinderna – de ställen där du naturligt skulle kunna få fräknar.

Skapa en ojämn form

Tryck försiktigt med pekfingret på dina låtsasfräknar så att de får en lite ojämn och mer naturlig form. Är alla helt runda och för perfekta ser det onaturligt och ditmålat ut. Variera trycket för att få olika nyanser och olika former. Låt sedan ansiktet torka ordentligt och utsätt det inte för vatten inom 24 timmar.

Fina fräknar

Sakta men säkert kommer du se hur dina fina fräknar växer fram. Det bästa av allt? Förmodligen att de håller länge och ser naturliga ut även när de sakta bleknar bort.

Här hittar du all brun utan sol

Tips på produkter

 1. Self-Tanning Mousse 150 ml

  IDA WARG Beauty
 2. Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse 200 ml

  St.Tropez
 3. -25%

  Winged Liner Brush - E06

  Sigma Beauty
  119.25 kr 159 kr Lägg i varukorgen
Tipsa dina vänner!