Doftpar

6 tips på matchande parfympar

Upptäck doftfavoriterna som harmoniserar särskilt bra tillsammans! Här listar vi 6 heta parfympar.

Nordicfeel Lifestyle

Doftpar

Boss The Scent & The Scent For Her

Boss The Scent & The Scent For Her är just nu parfymvärldens hetaste par! Dessa dofter är två av våra bästsäljare och passar dig som vill ha en stilren men charmig parfym.

Boss The Scent innehåller noter från lavendel, ingefära samt läder och det är är en doft som du med fördel kan bära 24/7. Boss The Scent For Her är en lyxig och sensuell doft med noter från honungslen persika, fresia, osmanthus och kakao.

Boss The Scent

Hugo Boss
Läs mer

Boss The Scent For Her

Hugo Boss
Läs mer

Spicebomb & Flowerbomb

Spicebomb är den manliga motsvarigheten till den välkända doften Flowerbomb. Det är en explosivt träig och orientalisk doft som består av eldiga toner från chili, saffran, läder, bergamott, grapefrukt och rosépeppar.

Flowerbomb har sedan lanseringen 2005 varit en populär parfym. I toppen finns mandarin, rosépeppar och apelsin, som sedan möts upp av hjärtnoter i form av jasmin, liljekonvalj och ros. Passar dig som gillar fruktiga och blommiga dofter.

Spicebomb

Viktor & Rolf
Läs mer

Flowerbomb

Viktor & Rolf
Läs mer

1 Millon och Lady Million

Duon 1 Million och Lady Million har varit med sedan 2008 respektive 2010. 1 Million har en frisk och sensuell blandning av noter som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder. Inspirerad av guld och rikedom skapades Lady Million som har moderna och blommiga inslag av neroli, hallon och jasmin.

1 Million

Paco Rabanne
Läs mer

Lady Million

Paco Rabanne
Läs mer

Le Male & Classique

Le Male och Classique är två klassiska dofter som båda varit omåttligt populära sedan lanseringen på 90-talet. Classique är en tidlös parfym med blommiga inslag av ros, iris och ylang ylang. Le Male är en perfekt dagdoft som innehåller spännande noter från  bergamott, mint och kardemumma.

Le Male

Jean Paul Gaultier
Läs mer

Classique

Jean Paul Gaultier
Läs mer

The One For Men & The One

The One For Men är en orientalisk doft vars första intryck av spännande grapefrukt, koriander och basilika väcker din nyfikenhet! The One är den kvinnliga motsvarigheten med doft av citrus, bergamott och mandarin.

The One For Men

Dolce & Gabbana
Läs mer

The One

Dolce & Gabbana
Läs mer

Light Blue Pour Homme & Light Blue

Light Blue Pour Homme & Light Blue är två friska parfymer som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Light Blue Pour Homme har en avslappnad karaktär av citrus, mandarin och bergamott. Light Blue är en perfekt dagdoft som innehåller fräscha noter av grönt äpple, siciliansk ceder och blåklocka.

Här hittar du alla parfymer

Läs också 3 knep som får din parfym att hålla längre.

Light Blue Pour Homme

Dolce & Gabbana
Läs mer

Light Blue

Dolce & Gabbana
Läs mer
Tipsa dina vänner!