Hydra Essentail

Så boostar jag min hy med massor av fukt

När det blir kallare ute blir huden oftast torr och känslig. Jag håller min hy återfuktad och mjuk genom denna underbara fuktboost-duon från Clarins!

Sellwin

Hydra Essentail

Clarins är ett innovativt varumärke med premium kosmetik och hudvård. För mig har Clarins tidigare känts som någonting för en lite äldre målgrupp. Dock har jag fått en helt ändrad bild, Clarins är numera ett av mina absoluta favoritmärken! Jag har använt en del av deras hudvårdsprodukter och är obsessed!

Fuktserum

Intensive Bi-Phase Serum från Hydra Essentiel-serien är perfekt för reglerat klimat. Serumet hjälper till att bibehålla och återställa hudens egna fuktssystem. Applicera serumet innan dag och nattkräm på ren hud. Det är en lätt formula som känns superfräsch när den appliceras på huden.

Jag skulle beskriva det som att få en härlig vattenaktig fuktboost som får huden att kännas väldigt luftig och ren. Rekommenderas verkligen i höst och vinterkylan.

Återfuktande dagcreme

Jag har nu använt dagkrämen Hydra Essentiel Creme Normal to Dry Skin en tid. Det är en glasburk i blått fylld med fukt för hyn! Krämen är dryg och absorberas lätt in i huden med en behaglig och mjuk doft.

Den återfuktar verkligen och ger en väldigt skön finish utan att kännas fet eller oljig på hyn. Jag använder den även ibland som nattkräm då jag upplever den vara så återfuktande. Applicera på rengjord hud och massera in.

Här hittar du alla produkter från Hydra Essential-serien.

Läs också Bäst i test: face mist

  1. Hydra-Essentiel 30 ml

    Clarins
    625 kr Tillfälligt slut
  2. Hydra-Essentiel 50 ml

    Clarins
    565 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!