Naturliga deodoranter

Bäst i test: Naturlig deo

Har du också problem med att hitta en naturlig deo som funkar? Vi har testat våra naturliga och aluminiumfria deodoranter! Spana in vår topplista!

Naturliga deodoranter

Naturlig deo som funkar

Här har vi samlat våra favoriter inom naturlig deodorant. I vår topplista hittar du både naturlig deodorant, ekologisk deodorant och aluminiumfri deodorant. Alla produkterna i listan är dessutom helt könsneutrala, så de passar både kvinnor och män!

Maria Åkerberg Saltdeo

Saltdeon från Maria Åkerberg är helt klart en favorit! Den har inte bara fått högst betyg hos oss, den har även fått fantastiska kundrecensioner. Det är en naturlig deo som verkar i upp till 24 timmar. Ett stort plus är att den inte ger några fläckar på kläderna. Den är dessutom fri från doft, alkohol och aluminiumklorid.

 1. Saltdeo 50 g

  Maria Åkerberg

Moyana Corigan Organic Deodorant

Organic Deodorant från Moyana Corigan är helt ekologisk och baserad på ätbara ingredienser. Den tar bort bakterierna som orsakar svettlukt på naturlig väg, så att du känna dig fräsch hela dagen. Den har en krämformula som mjukgör huden, verkar antiseptiskt och den är dessutom fri från aluminiumklorid och kemikalier. Ett stort plus är även den friska doften av citron och eukalyptus.

Lavilin Underarm Deodorant Cream

Nästa favorit på listan är krämdeodoranten från Lavilin. Den motverkar svettlukt i armhålorna i upp till 7 dagar! Den probiotiska formulan motverkar svettlukt. Den är dessutom fri från aluminiumklorid och alkohol, perfekt för dig med torr och känslig hy!

 1. Underarm Deodorant Cream 10 ml

  Lavilin

Grazette of Sweden XL Concept

XL Concept är en mild, alkoholfri deodorant med lugnande och svalkande aloe vera. Den håller hyn fräsch hela dagen.

 1. XL Concept 75 ml

  Grazette
  119 kr Tillfälligt slut

Weleda Citrus Deodorant

Weledas Citrus Deodorant har en otroligt uppfriskande och energigivande doft! Det är en aluminiumfri deodorant med sprayfunktion. Den innehåller eterisk citronolja som friskar upp huden samtidigt som den neutraliserar svettlukt.

 1. -10%

  Citrus 100 ml

  Weleda
  148.5 kr 165 kr Lägg i varukorgen
Tipsa dina vänner!