Kerastase Genesis

Upptäck Kérastase Genesis

Lider du av håravfall? Spana in Genesis, en hårvårdsserie speciellt framtagen för att minska håravfall.

Kerastase Genesis

Om Kérastase Genesis

Upplever du att du tappar mer hår än vanligt? Att du har mer hår i din hårborste, på kläderna eller på huvudkudden? En av de vanligaste orsakerna är då håravfall från hårroten eller vid slitage och att hårstrået bryts av. Kérastase Genesis är en hårvårdsserie som motverkar två olika typer av håravfall vid slitage – från hårsäcken och vid svaga längder.

Ingredienser

Ett stressat och skadat hår går av lättare vid tvätt, föning och styling än ett normalt hår, därför är det extra viktigt med vårdande produkter som stärker håret och förebygger att hårstrået bryts.

Genesis innehåller kraftfulla ingredienser som aminexil, edelweiss och ingefärsrot. Aminexil ökar blodcirkulationen och stoppar håravfall. Det som orsakar håravfall är att kollagenet stelnar runt hårsäcken och ”stryper” hårstråt så blodcirkulationen avtar. Då tappar man håret från hårsäcken. Serum Anti-Chute Fortifiant och Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes är berikade med aminexil och passar dig som vill stoppa ett pågående håravfall.

Alla produkterna i serien vårdar och stärker försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Håret stärks på djupet och blir mjukt och härligt glänsande.

Om produkterna

I Genesis-serien finns schampo, balsam, hårolja, hårinpackning, värmeskydd och treatment som alla stärker och vårdar, dessutom har de en underbar doft! Använd produkterna tillsammans för bästa resultat.

 1. Genesis 250 ml

  Kérastase

  Schampo

 2. Genesis 200 ml

  Kérastase

  Balsam

 3. Genesis 200 ml

  Kérastase

  Hårnpackning

 4. Genesis 150 ml

  Kérastase

  Värmeskydd

 5. Genesis 90 ml

  Kérastase

  Serum

 6. Genesis 60 ml

  Kérastase

  Treatment

Tipsa dina vänner!