Paco Rabanne modeller

Paco Rabanne – modehuset som tog parfymvärlden med storm

1 Million och Lady Million - Läs om Paco Rabannes stora parfymsuccéer

Paco Rabanne modeller

Paco Rabanne

Paco Rabanne är inte bara känt för sitt exklusiva mode, utan också för sina parfymer. Varumärket erbjuder dofter från flera olika doftpaletter, många med blommiga, fuktiga och friska doftnoter med sensuella inslag.

Att guldtackan 1 Million blev succé när den lanserades är det nog ingen som har missat, det är idag en av världens mest populära herrparfymer. I parfymportföljen finns flera bästsäljande dofter: 1 Million, Lady Million, Invictus, Olympea, Black XS och Pure XS.

1 Million

I doftserien 1 Million finns det idag tre herrparfymer: 1 Million, 1 Million Privé och 1 Million Lucky. Den gemensamma nämnaren i parfymerna är de förföriska doftnoterna som är en blandning av kryddiga och söta inslag. Alla tre ligger även på topplistorna över flest sålda herrparfymer.

Den första doften i serien är 1 Million. Det är en varm och kryddig läderdoft med sensuell karaktär. Den friska toppen utgörs av blodmandarin och pepparmynta. Toppnoterna har kombinerats med ett hjärta av ros och kanel. Basen avrundas med läder- och ljusa ambernoter.

Nästa doft i följden är 1 Million Privé. Parfymen tillhör gruppen Oriental Woody, det är en mångfacetterad doft som hänför våra näsor med nya doftnoter som tonkaböna, tobak och myrra.

1 Million Lucky är det senaste tillskottet i familjen. Den lanserades 2018 och den blev snabbt till en favorit hos många män. Doftnoter som hasselnöt, honung och plommon gör den till en sensuell, men samtidigt frisk doft som är lätt att tycka om.

 1. 1 Million 50 ml

  Rabanne

  Doftnoter: Kanel, Amber & Läder

 2. 1 Million Privé 50 ml

  Rabanne

  Doftnoter: Kanel, Tobak & Tonkaböna

  729 kr Tillfälligt slut

Lady Million

Lady Million – den kvinnliga motsvarigheten till 1 Million. I doftserien finns fyra underbara och unika dofter för kvinnor: Lady Million, Lady Million Privé, Lady Million Lucky och den senaste nyheten Lady Million Empire.

Lady Million var den första doften i serien, 1 Millions motpart. En levande och sensuell doft med förföriska doftnoter. Söt honung har kombinerats med saftiga hallon och jasmin. Lady Million är en mycket omtyckt damparfym och den har fått många fina recensioner.

Några år efter succén med den första parfymen kommer Lady Million Privé. Denna gång med nya doftnoter av kakaoböna och vanilj.

Lady Million Lucky är en färgstark och sprudlande doft. Med noter av ros, honung, hallon och hasselnöt blir det snabbt till en favorit.

Lady Million Empire är den senaste nyheten. Den lanserades våren 2019 och doften är en Chypre Floral. Empire öppnar upp med fruktiga toppnoter av söt apelsin, röda vinbär och neroli. I doftens hjärta finns en stor, blomstrande bukett av vita blommor som möter doftens tydligaste not: mirabell. Doften mynnar ut i en mustig bas av cognac, patchouli och mysk.

 1. Lady Million 30 ml

  Rabanne

  Doftnoter: Honung, Hallon & Jasmin

 2. Lady Million Empire 30 ml

  Rabanne

  Doftnoter: Mirabelle, Cognac & Röda vinbär

  679 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!