Swiss Clinic microneedling produkter

Microneedling med Swiss Clinic

Nyfiken på microneedling? Vi går igenom allt du behöver veta!

Swiss Clinic microneedling produkter

Swiss Clinic

Swiss Clinic är ett svenskt företag som erbjuder exklusiva skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar med aktiva, naturliga ingredienser. Här hittar vi bland annat produkter för microneedling, som är en effektiv metod som används av både proffs och hemmabrukare för att förbättra hudens utseende.

Microneedling

Microneedling är en behandling som har föryngrande effekter på huden. Behandlingen utförs med hjälp av en dermaroller, även kallad Skin Roller, som med små micronålar sticker huden. Sticken triggar igång regenereringsprocessen som bidrar till att huden tillverkar mer kollagen och elastin. Microneedling kan bland annat användas för att förbättra hudens struktur, motverka rynkor eller minimera acneärr.

Microneedling med Skin Roller

Med en Skin Roller kan du få ut det bästa av din hudvårdsrutin! Skin Rollern är tillverkad av en mängd silverpläterade mikronålar i kiruriskt stål. Med din Skin Roller får du tre utbytbara nålhuvuden med olika egenskaper. Se till att byta nålhuvud regelbundet då du alltid ska behandla med vassa nålar. Nålhuvudena finns att köpa separat.

 • 0,2 mm: Används till ansikte och kring ögonområdet för att få en jämnare hudstruktur, minimera acneärr och minimera rynkor.
 • 0,5 mm: Anti-aging behandling som stimulerar hudens regenereringsprocess. Kan användas tillsammans med Rejuvenating Serum för att boosta behandlingen ännu mer.
 • 0,5 mm: Ett större nålhuvud till kropp. Används för att minimera ärr, celluliter, bristningar och för att främja en fastare hud.

Microneedling hemma - Steg för steg

Rengör

Hygien är A och O när du ska göra din microneedling-behandling. Se därför till att din Skin Roller är helt ren innan du börjar. Tvätta ansiktet noggrant innan behandlingen.

Skin Roller

Använd din Skin Roller över hela ansiktet eller punktmarkera efter behov.

Efter behandling

Direkt efter behandling mår huden bäst om den får fukt och näring i form av serum eller ansiktsmask. Låt gärna ansiktsmasken verka över natten. Använd solskydd på dagen.

Rengör din Skin Roller

Efter varje behandling behöver du rengöra din Skin Roller.

Produkter för microneedling

 1. Sanitizing Spray

  Swiss Clinic
  45 kr Tillfälligt slut

Använd inte microneedling om:

 • Du är gravid eller ammar
 • Har inflammatorisk acne och/eller öppna sår i huden
 • Lider av hudsjukdom och/eller överdriven ärrbildning
 • Är extra känslig mot nickel
Tipsa dina vänner!