Varför alla pratar om FILORGA SKIN PREP – Se skillnaden direkt!

Upptäck hemligheten bakom strålande hud med FILORGA SKIN PREP, serien som alla pratar om. Vill du se omedelbara resultat som om du vore på en klinik, men hemifrån? Läs vidare för att upptäcka hur du kan förvandla din hud med en 'New Skin'-effekt.

Triple Cleansing Action

Skin Prep Perfecting Cleansing Oil 🌙
Oljerengöring som avlägsnar överflödig talg och orenheter samt vattenfast makeup. Formulan har en förnyande effekt och huden upplevs direkt slätare och mjukare. Passar alla hudtyper, inklusive känslig hud. Innehåller Omega 6 som återfuktar och E-vitamin som har en förnyande effekt på huden. Några få droppar ger dig en härlig silkeslen rengöringsmjölk.

💛  100% ingredienser av naturligt ursprung
💛  Tar bort vattenfast smink
💛  Passar alla hudtyper & är icke-komedogen

 1. Skin-Prep Perfecting Cleansing Oil 150 ml

  FILORGA

Skin Prep Enzymatic Cleansing Foam 🫧
Här är det ultimata rengöringsskummet! Enzymatic Cleansing Foam djuprengör, avlägsnar makeup, främjar cellförnyelse och jämnar ut hudtexturen. Passar särskilt bra för känslig hud tack vare sin milda formula (som också är 98% av naturligt ursprung och sulfatfri!).

☁️ Luftigt molnliknande skum
☁️ Kombinera med Perfect Cleansing Oil för en felfri rengöringsrutin!

 1. Skin-Prep Enzymatic Cleansing Foam 150 ml

  FILORGA

Skin-Prep Aha Cleansing Gel 🤍
Rengöringsgel med AHA (micro-peeling) som effektivt avlägsnar orenheter, ger hyn klarhet och reducerar talg. Har en mjukgörande effekt. Kombination av tre AHA-syror: mandelsyra, citronsyra och glykolsyra, samt en PHA-syra. Gelformula som blir ett lätt skum vid applicering.

💧 Passar bäst en fet hud
💧 AHA & PHA
💧 Peelingeffekt

 1. Skin-Prep Aha Cleansing Gel 150 ml

  FILORGA

Efter rengöring

Skin Prep Enzyme Exfoliating Cream ✨
Peelande ansiktsmask som jobbar effektivt mot pormaskar och tightar till porerna för en ’New Skin’-effekt. Formulan innehåller ett Enzymatic Complex som rengör huden på djupet samt nicacinamid som har antioxidantisk och antiinflammatorisk effekt. Huden hålls återfuktad och hudbarriären intakt.

🤍 Peelingeffekt
🤍 Passar alla hudtyper

 1. Skin-Prep Enzymatic Exfoliating Cream 75 ml

  FILORGA

UPPTÄCK DET NYA ENZYMKOMPLEXET

Hur får man egentligen en ”New Skin”-effekt, och vad innebär det? FILORGAs enzymkomplex finns i både Enzymatic Cleansing Foam och Enzymatic Exfoliating Cream. Dessa två rengöringsprodukter innehåller ett stabiliserat papainenzym och främjar en snabb förnyelse i epidermis och effektivt avlägsnar döda hudceller.

OM FILORGA

Det franska skönhetsmärket Filorga, grundat 1978, började med att utveckla och tillverka specialiserade injektionsprodukter för användning av specialistläkare. Det stora publika genombrottet kom 2007 när Filorga breddade sin verksamhet och introducerade en banbrytande serie anti ageing-produkter som innehöll aktiva ämnen.

Genom åren har Filorga fortsatt att innovera och har nu lanserat mer än 50 produkter som alla bygger på samma princip; högsta möjliga kvalitet, unika formuleringar med kliniskt bevisad effekt och en underbar känsla av lyx. Idag är Filorga representerat i över 70 länder världen över, fortsatt dedikerade till att skapa innovativa och effektiva skönhetsprodukter.

Upptäck vårt stora utbud av Filorgas produkter.

Tipsa dina vänner!