Parfymnyheter 2019

Vårens hetaste parfymnyheter 2020

Är du nyfiken på vårens senaste parfymnyheter för både tjejer och killar? Här listar vi de åtta trendigaste dofterna du behöver ha koll på!

Alexandra

Parfymnyheter 2019

Parfymnyheter 2020 för henne

Fruktig & söt

Varje år släpper ESCADA en ny limited edition, i år är det Flor del Sol som får ta plats i rampljuset. ESCADA förknippar man ofta med somriga, söta och sprudlande dofter, Flor del Sol är inget undantag. I parfymen finns nya, härliga doftnoter av Tequila Sunrise, dahliablommor och apelsin som för tankarna till en solig sommarsemester.

 1. Escada Flor Del Sol EdT 30 ml

  Escada

Oemotståndlig

LANCÔME Idôle är en ljuvlig doft med tydliga inslag av ros och mysk. I doften finns även noter av saftigt päron, vanilj och mysk. En parfym för dig som gillar friska, blommiga dofter!

 1. Idôle EdP 25 ml

  Lancôme
  525 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Klassiker i ny skepnad

GUCCI Guilty Love Edition Pour Femme är en lättare version av originalet GUCCI Guilty. Doften är en orientalisk chypre-doft med inslag av narcsiss, bergamott, mysk och bärnsten.

 1. Gucci Guilty Love Edition Pour Femme EdP 50 ml

  Gucci

Feminin & hypnotisk

The Only One Intense är en rik och fyllig doft med inslag av vanilj, neroli och apelsinblomma. En förförisk parfym för dig som gillar lite tyngre dofter!

 1. The Only One Intense Eau de parfume 50 ml

  Dolce & Gabbana

Hållbar parfym

CLEAN Reserve Warm Cotton är en blommig och varm doft med hållbara ingredienser – från jordbruk till doft och etiskt framställd. CLEAN är ett parfymmärke som symboliserar renhet, men det finns också ett hållbarhetsfokus som sträcker sig från ingrediens till förpackning!

 1. Clean Reserve Warm Cotton Reserve Blend EdP 50 ml

  Clean

Parfymnyheter 2020 för honom

Frostig & frisk

HUGO Now är en frisk doft med inslag av kryddig kardemumma och citronzest som ger doften ett lätt intryck. I hjärtat av doften finns aromatisk lavendel och svalkande mint som balanseras av haitisk vetiver. En parfym för dig som gillar friska dofter.

 1. Hugo Now EdT 75 ml

  Hugo Boss

Kryddig & aromatisk

GUCCI Guilty Love Edition Pour Homme är en kryddig fougère-doft med inslag av kumquat, mandarin och rosépeppar.

 1. Gucci Guilty Love Edition Pour Homme EdT 50 ml

  Gucci

Hållbar & fräsch

Clean Reserve Acqua Neroli är en frisk och härlig doft, inspirerad av växtriket kring Medelhavet. Den öppnar upp med dofter av bergamot, mandarin och siciliansk apelsin. I hjärtat hittar vi noter av jasmin, neroli och apelsinblomma. Doften avrundas sedan med en bas av mysk, amber och ambrette.

 

 1. Clean Reserve Acqua Neroli EdP 50 ml

  Clean
Tipsa dina vänner!