Skinsonic Plus

Vad är en ansiktsborste? Få koll på det senaste inom rengöring

Undrar du också vad en ansiktsborste är för något? Här berättar jag om hur du kan rengöra din hy på djupet med Skinsonic +Plus.

Amanda Svensson

Skinsonic Plus

Hej på er!

Idag vill jag tipsa er om denna fantastiska produkt. Det är är Skinsonic +Plus, en ansiktsborste som gör ditt ansikte renare än någonsin! Med denna produkt kan du få både mild rengöring, peeling, hydrering och toning.

Skinsonic +Plus rengör din hud på djupet och passar alla hudtyper, men bäst anser jag att den är för dig med lite större porer och oren hy.

Så här ser den ut; vit med ett avtagbart mjukt borsthuvud. Skinsonic +Plus är vattentät och du kan därmed även ha den i duschen. Den har två hastigheter, första hastigehten är mildare och passar dig med känslig/torr hy, och den lite snabbare hastigheten passar dig med mer oren hy.

Fördelen med en Skinsonic +Plus är att den rengör huden sex gånger bättre än vad dina händer gör, den ökar lystern till din hy samt att den gör att din hudvård tas upp bättre av huden. Använd med din favoritrengöring och upplev skillnaden! Se mitt videoklipp när jag använder Skinsonic här.

Skinsonic +PLUS

Skinsonic
Läs mer

Daily Energizer Cleansing Gel

Clarins
Läs mer

Clean & Calm

LCC
Läs mer
Tipsa dina vänner!