Clarins hudvård

Tips på hudvård från Clarins

Clarins produkter för normal till kombinerad hud passar mig som handen i handsken och idag tänkte jag visa er guldklimparna som jag använder varje dag!

Amanda Svensson

Clarins hudvård

Hudvård från Clarins

Jag har testat en hel del hudvård genom åren men har haft så svårt att hitta produkter som jag verkligen trivs med och som jag faktiskt använder tills burkarna är tomma! Clarins däremot är ett märke jag hela tiden går tillbaka till. Se vilka produkter jag gillar här nedanför!

Rengöring med ansiktsvatten

På morgnarna är jag lat och orkar sällan tvätta ansiktet med vatten innan jag applicerar min dagkräm. Istället använder jag tonern Toning Lotion With Iris för normal/kombinerad hud, på en bomullspad och sveper över hela ansiktet. På så sätt får jag bort smuts och döda hudceller som samlats i ansiktet under natten.

Detta är det bästa ansiktsvattnet jag har testat! Den doftar gott, är effektiv och förebygger att jag blir glansig under dagen.

Återfukta med dagkräm

Efter ansiktsvattnet är det viktigt att återfukta! Jag har hittat en ny dagkräm som har blivit min favorit! Tidigare har jag använt Clarins Ultra-Matte Rebalancing Lotion som endast arbetar för att hålla en fetare hy matt.

Nu använder jag istället Multi-Active Jour för normal/kombinerad hud, som dessutom behandlar de första tecken på åldrande. Denna är alltså perfekt för dig som är 20-35 år.

Dagkrämen är en gel vilket gör att den känns lätt och du slipper känslan av en glansig/fet hy. Produkten finns även som kräm för torr och normal hy.

Viktigt med nattkräm

På kvällen använder jag en rengöring, ansiktsvattnet, eventuellt ett serum och avslutar sedan med min all time favourite-nattkräm; Multi-active Nuit för normal/kombinerad hud! Produkten ingår i samma serie som min dagkräm och arbetar också mot de första fina linjerna.

Jag upplever att nattkrämen känns lite fetare än dagkrämen, vilket endast är positivt om du frågar mig. När jag vaknar på mornarna har jag alltid en så mjuk och len hy!

Här hittar du allt från Clarins.

Multi-Active Day

Clarins

Finns för flera hudtyper

Läs mer

Multi-Active Night

Clarins

Finns för flera hudtyper

Läs mer

Toning Lotion With Iris

Clarins

För kombinerad hy

Läs mer
Tipsa dina vänner!