Så får du gravid-glow

Så får du gravid-glow!

Gravid och fullkomligt strålar eller kan du behöva lite hjälp på vägen? Vi ger dig knepen som får dig att känna dig vacker och njuta av din graviditet.

Nordicfeel Lifestyle

Så får du gravid-glow

40 veckor och en berg och dalbana av känslor. Du bär på ett liv som växer inom dig, men som tar en hel del av din glöd och energi, för att inte tala om illamåendet. 40 veckor kan kännas som en livstid, och lägg därtill 20 extra kilo som inte gör saken lättare. Men ta vara på den här tiden genom att ta hand om dig själv inifrån och ut – och för att hitta din inre gravid glow.

Vitaminboosta rätt

Ta hand om insidan och vitaminbomba din kropp att orka mer. Egengjorda, gröna juicer och morgonsmoothies med chia, vetegräs och frysta frukter stillar både illamåendet och hungern snabbt, och får dig att må bra.

Olja för glow

Hitta en olja som du gillar och som du varsamt smörjer in mage, rumpa, byst och lår med varje kväll. Gör det till en mysig ritual där du varje dag blir medveten om hur din kropp förändras. Löwengrip Care & Colors Gravid & Glow-olja både doftar ljuvligt och absorberas snabbt in i huden.

Skapa lyster

Investera i en riktigt bra ögoncreme som både dämpar svullnader och mörka ringar (ja, sömnlösa nätter är kroppens sätt att förbereda sig). Satsa också på ett näringsrikt serum för hud som hormontrilskas och en bb-eller cc-cream för att täcka oönskade skavanker.

Styla rätt

Köp gravidkläder som du får plats att växa i, det är få förunnat att kunna bära samma jeans. Att klä sig snyggt men bekvämt får dig att må så mycket bättre.

Njut på babymoon

Unna er, och se till att du och din partner checkar in på babymoon! Är det första barnet? Då kanske det här är sista chansen för dig och din älskling med lite alonetime. En energiboost som varar länge.

Tips på produkter som ger dig gravid-glow!

Grow & Glow

Löwengrip Care & Color
349 kr Läs mer

Eye Contour

Clarins
325 kr Läs mer

Hydrating BB Cream

Shiseido
299 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!