Exuviance hudvård

Nyheter i mitt badrumsskåp

Jag gillar att unna mig en spadag en gång i veckan och passar då främst på att ge ansiktet lite extra kärlek. Den här gången använde jag en ansiktsmask samt en ögonbehandling från Exuviance.

Fanny Granström

Exuviance hudvård

Ansiktsmask som rengör på djupet

Purifying Clay Masque från Exuviance är en djuprengörande behandlingsmask som är porrengörande och ger en fräsch och klar hy. Den absorberar överflödig olja i ansiktet samt ger fukt åt huden. Än så länge så älskar jag denna! Jag har bara hunnit använda den 2 gånger men blev kär i den vid första användning.

Hyn känns så ren och fräsch. Jag applicerar ett tunt, jämnt lager med rena fingrar och låter den sitta på i ca 15 minuter. Sedan sköljer jag av den med ljummet vatten, baddar ansiktet torrt och avslutar med en fuktkräm. Denna produkt passar till alla hudtyper.

Behandling för ögonområdet

Intensive Eye Treatment Pads är ett par ”kuddar” man placerar under ögonen som ska ge fukt till den känsliga och tunna huden runt ögonen. De innehåller vitamin A, C samt E och passar alla hudtyper. Jag själv använder sällan produkter anpassade för ögonområdet så det kändes passande att unna sig dessa kuddar medans jag hade lagt på Purifying Clay Masque.

Jag lät de sitta på i ca 10 minuter och efteråt kändes huden len, förutom att det var lite rester kvar från kuddarna. Utseendemässigt blev det ingen skillnad men området kändes återfuktat. Dessa kuddar ska inte återanvända efter första användning.

Tips!

Något att tänka inför ett köp av ansiktsmask är att den passar ens hudtyp samt applicering av ansiktsmask. De flesta ansiktsmasker ska appliceras med ett jämnt och tunt lager och man kan ta hjälp av både fingrar samt applikator-borstar (så länge dem är rena). Kom ihåg att rengöra ansiktet innan och var noga med att inte applicera för nära ögonen.

Dessa produkter har jag använt:

Purifying Clay Masque

Exuviance
Läs mer

Intense Eye Treatment Pads

Exuviance
Läs mer
Tipsa dina vänner!