Bli en snyggare version av dig själv.

4 steg till en snyggare version av dig själv!

Sminkningen som passade dig för flera år sedan, passar den verkligen dig idag? Dags att bryta gamla makeuprutiner och börja med nya. Här är 4 steg till ditt nya jag.

Nordicfeel Lifestyle

Bli en snyggare version av dig själv.IBL/All Over Press

Nya konturer

Med hjälp av ett brunt, matt puder i en kall nyans kan du forma ditt ansikte. Använd INTE en bronzer med skimrande partiklar utan tänk på att det är skugga som du ska uppnå – inte ljusreflektioner.

Applicera pudret med hjälp av en liten rougeborste under dina kindben, vid tinningarna och runt käklinjen. Ta sedan en ögonskuggspensel och lägg en lätt skugga längs sidorna på näsan.

Fixera och jämna ut

När man jobbar med contouring är det viktigt att man inte får några skarpa linjer. Så när du är klar med dina skuggor, borsta på ett löspuder i en nyans så nära din egen hudton som möjligt – och i måttlig mängd jämnt över hela ansiktet. Detta fixerar din makeup samtidigt som du softar ned övergångarna.

3D-läppar

För att addera extra fyllighet till dina läppar börja med att lägga på ditt vanliga läppstift.

Applicera sedan ett läppstift i en ljusare nyans, men i samma färgton, i mitten av din underläpp och lite mindre i mitten av din överläpp. Voila – fylliga läppar!

Fylligare fransar

Börja med att böja dina fransar med en ögonfranstång för att öppna upp ögonen. Måla sedan en eyeliner på insidan av den övre franskanten vilket gör att dina fransar kommer att se mycket fylligare ut. Avsluta med mascara.

Ultra Contour

Makeup Revolution

8 nyanser i puderformat, perfekt för att framhäva dina bästa drag.

Läs mer

Sculpting Brush

Real Techniques

Borste som kan användas till både skuggning och highlighting.

Läs mer

Masterpiece Eyeliner

Max Factor

Måla på den övre franskanten vilket gör att dina fransar ser fylligare ut.

Läs mer
Tipsa dina vänner!