Xlash före- och efterbilder

Är du nyfiken på Xlash ögonsfransserum, men fortfarande lite skeptisk till resultaten? Här kan du spana in före- och efterbilder och läsa recensioner om det omtalade serumet.

Sanna

Xlash har tagit hela världen med storm med sitt ögonfransserum Xlash & Xlash Pro. Men fungerar det verkligen? Får man de resultat man önskar? Vi har tagit fram bilder från verkligheten som visar resultaten före och efter användning av Xlash serum.

Xlash före- och efterbilder

Bilder från @sonjaissakainen och @alexandrajaktlund
Bilder från @stellacocozza och @jennyhagen
Bilder från @katistatham1 och @rebeccapontmark
Bilder från @xlashcosmetics och @moajohanssonbz

Xlash recension

Att Xlash har toppbetyg är ingen hemlighet. Här kan du läsa några hjälpsamma recensioner som kommit in till oss: 

Ett av mina bästa köp.
Jag var lite skeptisk innan jag beställde, men efter knappt 2 veckors användning märkte jag att mina fransar var längre o tätare. Helt sjukt och jag är supernöjd.”

“Funkar faktiskt!
Var skeptisk, men efter två veckor såg jag resultat! Nu är de längre och mörkare än förut. Var rädd att jag skulle vara för känslig, men har inte haft någon reaktion alls på den här produkten.”

“Xlash fungerar
Xlash fungerar superbra för mig. Använde den flitigt i 2 månader sen har jag använt den nån gång i veckan i ett år och den räckte så länge och fransarna höll sig långa och fina!”

“Xlash
Klart effektivt fransserum! Så långa, fylliga och starka fransar! Resultatet kom efter ca 1 mån dagligt användande. Nu 3 år senare använder jag det ett par nätter i veckan. Rekommenderas!”

Läs alla Xlash Pro recensioner HÄR.

Hur ofta ska man använda Xlash?

Användningen av Xlash är enkel: Du applicerar serumet längst fransraden, precis som med en eyeliner, en gång om dagen. Efter cirka 4 veckor kommer resultaten och du märker att dina fransar känns både längre, tjockare, starkare och fylligare. När du använt Xlash i 6-8 veckor kan du trappa ner användningen till två gånger i veckan för att bibehålla fransarnas längd och fyllighet. Det finns ingen gräns för när du bör sluta använda Xlash då serumet endast innehåller närande ämnen. Känn efter, prova dig fram och trappa ner mängden utefter dina egna preferenser när du nått önskat resultat. 

Vilka produkter erbjuder Xlash?

Xlash är produkten som satt Xlash på kartan, men i utbudet hittar du många fler effektiva produkter. Likt serumet som boostar fransarnas tillväxt finns även ett brynserum, Xbrow, som ger fylligare ögonbryn. För dig som önskar fylligare läppar erbjuder varumärket också Xlash XLips Plumper. Här hittar du även flera sminkprodukter som Xlash Mascara och Eyeliner, samt deras senaste produktlinje med hudvård. Prova gärna omtalade Xlash Rejuvenating Eye Gel Pads tillsammans med nyheten Collagen Night Mask för att ge huden fyllighet, fukt och glow. 

Shoppa alla Xlash produkter HÄR.

 1. Xlash 3 ml

  Xlash
  479 kr Tillfälligt slut
 2. Pro 6 ml

  Xlash
  699 kr Tillfälligt slut
 3. Xbrow 3 ml

  Xlash
  479 kr Tillfälligt slut
 4. Xlips 6 ml

  Xlash
  249 kr Tillfälligt slut
 5. Rejuvenating Eye Gel Pad

  Xlash
  529 kr Tillfälligt slut
 6. Collagen Night Mask 50 g

  Xlash
  399 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!